„Noua Dreaptă": Conchita Wurst, ruşinea Europei

Ultima actualizare:

    Participanţii se vor aduna în Piaţa Victoriei, de unde vor mărşălui pe străzile Capitalei
Participanţii se vor aduna în Piaţa Victoriei, de unde vor mărşălui pe străzile Capitalei

Reprezentanţii „Noua Dreaptă" vor organiza o nouă manifestare în Capitală, „în sprijinul valorilor familiei creştine tradiţionale", sâmbătă, începând cu ora 11.00. Evenimentul va fi un protest faţă de comunitatea gay, transformată dintr-o „minoritate sexuală" într-un „grup privilegiat în Uniunea Europeană". Una din ţinetele acestora este travestitul Conchita Wurst, câştigător al concursului Eurovision 2014, pe care îl consideră „ruşinea Europei".

Marşul pentru normalitate, cum îl numesc reprezentanţii „Noua Dreaptă", va avea loc în Capitală pe traseul Piaţa Victoriei - parcare TNT - Calea Victoriei - Piaţa Naţiunilor Unite, stânga Splaiul Independenţei - str. Halelor - capătul tramvaielor 32 - Dealul Patriarhiei, începând cu ora 11.00. La finalul său, membrii organizaţiei vor susţine discursuri în zona Patriarhiei, menite să atragă atenţia opiniei publice că minorităţile sexuale sunt acceptate din ce în ce mai mult în ţările Europei. Traficul auto va fi restricţionat pe banda I de circulaţie, pe traseul urmat de manifestanţi.

"Marşul pentru Normalitate din acest an are loc într-un moment în care lobby-ul homosexual a înregistrat o victorie importantă prin adoptarea, pe 4 februarie, în Parlamentul European a Raportului Lunacek, care transformă "minorităţile sexuale" într-un grup privilegiat în Uniunea Europeană. Acest raport defineşte comportamentul homosexual ca fiind "normal" şi pune bazele unei adevărate dictaturi gay în Uniunea Europeană, devenind un instrument politic de presiune asupra guvernelor şi parlamentelor naţionale pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex şi a adopţiilor de copii de către asemenea "cupluri. La trei luni de la adoptarea aceluiaşi raport, Concursul Eurovision 2014 a fost “câştigat” de un bărbat travestit, cu o imagine grotescă, chiar dacă în concurs au fost piese mult mai bune şi artişti mult mai talentaţi", se arată într-un comunicat al organizaţiei.

Travestitul Conchita Wurst, inamicul public numărul 1
Travestitul Conchita Wurst, inamicul public numărul 1

Protestul Noii Drepte precede parada "Bucharest Pride" a minorităţilor sexuale din România, care va avea loc tot sâmbătă, începând cu ora 16.00, pe traseul Arcul de Triumf - Şos. Kiseleff - Piaţa Victoriei. Evenimentul, organizat în fiecare an de Asociaţia "Accept", are ca scop promovarea drepturilor persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender).

"În ţara noastră 60% dintre români nu îşi doresc să aibă în familie persoane homosexuale sau bisexuale, şi 51% nu ar accepta să lucreze în acelaşi loc cu ele. Pentru a contracara aceste atitudini sociale discriminatorii, vă invităm la proiecţii de film şi discuţii despre familie şi LGBT. Românii trebuie să înţeleagă că orientarea sexuală şi identitatea de gen sunt caracteristici importante ale fiinţei umane, nu impedimente în viaţa de familie şi cea profesională", a declarat Daniela Prisacariu, coordonatoarea Bucharest Pride, conform Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net