Nouă localități din Timiș ar putea fi carantinate. În Timișoara incidența cazurilor este de 5.92

Ultima actualizare:

    Nouă localităţi din judeţul Timiş, propuse pentru carantinareSursă foto: Arhivă Click!
Nouă localităţi din judeţul Timiş, propuse pentru carantinareSursă foto: Arhivă Click!

Nouă localităţi din judeţul Timiş au fost propuse de către Direcţia de Sănătate Publică pentru a intra în carantină din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. În Timișoara, incidența este de 5.92.

Miercuri se va întruni Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a lua hotărâri prinvind carantinarea celor 9 localităţi, care vor fi trimise CNSU pentru a fi aprobate de Comandantul Acţiunii şi publicate în Monitorul Oficial.

”Având în vedere creşterea ratei de infectare la nivelul unor localităţi din judeţul Timiş, în urma evaluărilor analizei de risc la nivelul acestora, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a transmis Institutului Naţional de Sănătate Publică propuneri de carantinare. Astăzi, Institutul  Naţional de Sănătate Publică a  transmis  avizul pentru propunerile DSP Timiş privind carantinarea localităţilor Ghiroda, Dudeştii Noi, Dumbrăviţa,  Găvojdia, Becicherecu Mic,  Fibiş,  Foeni,  Giroc şi Pesac, din judeţul Timiş”, a transmis Prefectura Timiș. 

Marți, 3 noiembrie a fost înregistrat un nou record negativ. Grupul de Comunicare Strategică a raportat 7.733 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus, 120 de decese, 974 pacienţi internaţi la ATI, cele mai mari valori de la declanşarea pandemiei.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net