"Nu-i văd pe fraţii Bonciu în stare să omoare oameni"

Ultima actualizare:

    Florin şi Marian  Bonciu au fost  audiaţi de poliţişti  peste zece ore
Florin şi Marian Bonciu au fost audiaţi de poliţişti peste zece ore

Crima de la fabrica de ciment din Capitală i-a îngrozit pe angajaţii firmei, dar şi pe consătenii din Vaslui ai celor doi fraţi suspecţi. Unii spun că Florin şi Marian Bonciu, de 29 şi 35 de ani, sunt suspectaţi de omor pe bună dreptate, alţii susţin că cei doi n-ar fi în stare de aşa ceva.

Până acum, înfiorătoarele fapte petrecute pe bulevardul Timişoara din Capitală, în incinta fabricii Firos, ne duc cu gândul la un criminal în serie. Şi asta, pentru că trei paznici au fost ucişi aici: doi duminica trecută, iar unul în urmă cu un an, cazul său rămânând neelucidat până în prezent. Suspecţi principali sunt Florin şi Marian Bonciu, de loc din satul Slobozia, comuna vasluiană Gârceni, care, deşi iniţial au fost reţinuţi de poliţişti şi audiaţi timp de zece ore, ieri au fost eliberaţi şi plasaţi sub control judiciar. 

Vestea că cei doi fraţi sunt suspecţii crimelor de la fabrica de ciment s-a răspândit rapid în satul natal al acestora. Plecaţi la muncă în Bucureşti, Florin şi Marian Bonciu nu ar fi fost niciodată implicaţi în conflicte în satul lor, fiind apăraţi de majoritatea localnicilor, care nu îi cred în stare de asemenea fapte. Inclusiv primarul comunei susţine că îi este greu să creadă că ei ar fi criminali. „Nu prea îi văd în stare pe cei doi de asemenea fapte”, a spus primarul Sorin Scutelnicu. Însă, cel mai vehement apărător al celor doi bărbaţi este liderul comunităţii romilor din zonă, etnie din care fac parte şi fraţii Bonciu. „Nu credem că ei ar fi autorii. Lucrau acolo şi dormeau într-o baracă din curtea fabricii. Este normal să fie primii luaţi la întrebări. Acum, li se mai bagă pe gât şi o crimă petrecută anul trecut. Dacă ar fi ucis un om acolo anul trecut, sigur nu mai reveneau în acelaşi loc la muncă. Părinţii lor plâng într-una de când au auzit vestea reţinerii lor. Unul dintre suspecţi, Marian, este căsătorit şi are un copil. Din câte îi ştiu eu, nici măcar n-au înjurat pe nimeni la noi în sat, darămite să omoare pe cineva”, a declarat, pentru adevarul.ro, Viorel Trifan, liderul romilor din Slobozia. Sunt însă şi voci prin sat care cred că fraţii Bonciu ar fi fost prinşi la furat ciment şi de aceea i-au ucis pe cei doi paznici. 

Medicii legişti au stabilit că paznicii ucişi duminică au suferit multiple traumatisme şi se bănuieşte că au fost împinşi de la înălţime, după ce ar fi fost otrăviţi. La audieri, fraţii Bonciu au spus că se aflau la fabrică atunci când cei doi paznici au fost omorâţi, însă au susţinut că dormeau în barăcile lor. Ei sunt bănuiţi că au legătură şi cu crima înregistrată în urmă cu un an la aceeaşi fabrică. Atunci, trupul paznicului a fost descoperit după o lună şi era în stare de descompunere, astfel că autopsia nu a putut stabili cauza morţii. Fraţii Bonciu au fost şi atunci în cercul de suspecţi, dar anchetatorii nu au avut nici o probă împotriva lor. După descoperirea cadavrului, cei doi fraţi au plecat din ţară, pentru a se întoarce la acelaşi angajator în urmă două săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net