«Nu încep munca fără să citesc ziarul Click!»

Ultima actualizare:

    Stan Hermeneanu a câştigat 300 de lei la Click!Foto: Click!
Stan Hermeneanu a câştigat 300 de lei la Click!Foto: Click!

Stan Hermeneanu (36 de ani) este din Buzău, dar petrece cinci zile din șapte în Capitală. Aici muncește în domeniul construcțiilor de locuințe și are un ritual care l-ar putea supăra pe șeful lui.

„În fiecare zi, dar absolut în fiecare zi, citesc ziarul înainte de a mă apuca de muncă. E un obicei pe care mi l-am făcut de când ați apărut pe piață”, ne spune buzoianul, care a fost răsplătit de zeița Fortuna cu 300 de lei la concursul nostru. Stan Hermeneanu face naveta la fiecare cinci zile între București și Buzău, pentru a pune pe masa familiei cele necesare traiului. „Ne place sau nu, în București se câștigă banii. Și la Click!”, spune tânărul.Şi tu te poţi număra printre norocoşi.

Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net