Petre Roman şi-a pierdut mandatul de deputat în aprilie 2014, după ce ANI l-a găsit incompatibil. Fostul premier al României nu a stat cu mâinele în sân: s-a luptat prin tribunale, dar şi-a făcut timp şi pentru ”meseria” de tătic.


A fost foarte supărat când s-a trezit exclus din Camera Deputaţilor şi s-a luptat ca un războinic ca să repare această nedreptate. A fost prin tribunale, dar a avut şi suficient timp să se ocupe de copiii săi.

bula-962515321212021.jpg

Petre Roman, tatic, palament, familie, excludere
Oana Roman şi Marius Elisei

A fost la nunta Oanei cu Marius Elisei şi la botezul micuţei Isabela, a fost la cumpărături şi la plimbare în parc cu soţia sa, Silvia Chifiriuc şi cu micuţul Petrus, acum în vârstă de 7 ani. Nu a neglijat nici sarcinile de partid. În iulie 2014, Petre Roman a fost prezent la congresul la care PNL a votat fuziunea cu PDL.

roman-4-894515515.jpg

Petre Roman, tatic, palament, familie, excludere
Iulie 2014: PNL a votat fuziunea cu PDL. Roman a fost prezent la congres

Aceste ”bucurii mici” i-au dat energie şi pentru marea victorie. Din aprilie 2014, de când a fost acuzat de incompatibilitate, de Autoritatea Naţională pentru Integritate (ANI), Petre Roman a contestat raportul. A greşit instanţa: s-a dus la Tribunalul Bucureşti, în loc să apeleze la Curtea de Apel Bucureşti. În acest fel, cererea deputatului a fost mutată de la o instanţă la alta şi abia acum magistraţii au hotărât.

roman-2-89561516269452.jpg

Petre Roman, tatic, palament, familie, excludere
Martie 2015: Împreună cu Silvia Chifiriuc şi fiul lor, la o plimbare în parc

”Curtea de Apel a decis de o manieră categorică: raportul ANI  prin care se cere încetarea mandatului meu de deputat se anulează”, a spus marţi Petre Roman, citat de news.ro. Deputatul a precizat că se mai gândeşte dacă va face plângere penală împotriva ANI şi dacă va cere recuperarea salariului neîncasat pe perioada în care nu a fost primit în Parlament. Totuşi, instituţia a anunţat că-i va plăti 90.000 de lei, salariul neîncasat în ultimele 19 luni.

roman-3-91661161515.jpg

Petre Roman, tatic, palament, familie, excludere
August 2015: Merge şi la cumpărături împreună cu micul Petrus, care are acum 7 ani

ANI a anunţat în aprilie 2014 că Petre Roman se află în incompatibilitate din decembrie 2012, întrucât în mandatul de deputat a avut şi calitatea de persoană fizică autorizată (PFA). Marţi, Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat ca Petre Roman să îşi reia mandatul în Parlamentul României.

 
 
Loading...