Nu mai stai acasă să aștepți curierul! Se lansează pachetomatele la bloc

Ultima actualizare:

Faci cumpărături online, dar ești mereu pe fugă și nu ai timp să te întâlnești cu cel care le livrează? De acum, nu mai ai nevoie de curieri care să-ți bată la ușă. Rețeaua națională de Pachetomate PoștaPanduri lansează pachetomatele în scara de bloc și în parcări.

Curierul îți lasă coletul în pachetomatul din scara blocului, iar tu îl ridici când ajungi acasă
Curierul îți lasă coletul în pachetomatul din scara blocului, iar tu îl ridici când ajungi acasă

Ești plecat de acasă de dimineață și până seara, astfel că e greu să găsești un moment în care să te întâlnești cu un curier.

Unii lasă adresa de la serviciu, dar și aici apar ședințe când nu pot ieși ca să-și ia pachetul. Pentru a fi în ton cu timpurile în care trăim, compania C Solution va lansa marți, 22 ianuarie, noilor servicii de tipul Click&Collect: pachetomate care vor fi amplasate în scările de bloc și în parcări.

  • Pachetomatele rezidențiale se vor monta la blocuri, unde vor  funcționa mai bine decât cutiile de scrisori, pentru că vor permite atât primirea, cât și returul coletelor.

Au câte 16 sau 20 de casete de depozitare de diverse dimensiuni, în care curierii vor depune pachetele comandate. Pentru a avea un astfel de serviciu acasă, este nevoie ca asociația de proprietari/locatari să încheie contracte. Primul an va fi gratuit, iar din al doilea tariful va fi de 120 de euro pe an.  

  • Stația poștală digitală Panduri - Este primul sistem autonom digital, complet independent de livrare automată în atmosferă controlată.

Mai exact, un container special, cu aer condiționat, în care sunt montate mai multe Pachetomate interconectate în cloud și un bancomat ATM.

Stațiile poștale vor fi plasate în parcările centrelor comerciale. Accesul în incintă se va face prin echipamente de acces control, iar zona va fi monitorizată video.

  • Tot pe 22 ianuarie va fi lansată ridicarea instantă a produselor. ”Acesta este un serviciu unic în România, care le oferă posibilitatea cumpărătorilor să ridice comanda imediat ce au finalizat-o. Plata se va face online, cu cardul, prin serviciul Plati.online, iar coletul va putea fi ridicat din locația aleasă. Pentru aceasta, punem la dispoziția clienților noștri sute de celule în Pachetomate, unde să aibă deja depozitate o parte din produsele scoase la vânzare prin campanii și promoții. Cumpărătorul va putea deschide celula cu codul unic de ridicare primit prin SMS pe telefon, după efectuarea plății online”,a explicat Cărălin Maftei, directorul general al C Solution.  

Pachetomatele există în România din 2016  

Ca să nu mai depindem de programul curierului care ne bate la ușă, www.PostaPanduri.ro a construit în 2016 rețeaua de Pachetomate.

Niște dulapuri metalice inteligente amplasate în zonele intens circulate, unde curierul vine și lasă comanda, iar clientul o ridică atunci când poate. Cum optezi pentru acest serviciu?

În momentul în care cumpărăturile sunt adăugate în coșul virtual, există posibilitatea alegerii variantei livrării în Pachetomat®, dar și locația lui.

Prețul de livrare în pachetomat este mai mic față de modalitatea de livrare la ușă.

Orașele unde poți primi coletul în pachetomat

În prezent, există 70 de pachetomate, cu peste 1.100 de celule, în marile orașe: București (26), Brașov (5), Pitești (4), Cluj (4), Constanța (4), Timișoara (4), Galați (3), Sibiu (2), Satu Mare (2), Ilfov (2), Baia Mare (2), Iași (2), Arad (2) și câte unul la Ploiești, Sinaia, Brăila, Bacău, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung,Târgu Mureș și Oradea. Lunar sunt livrate peste 5.500 de pachete;

Pachetomatele pot fi găsite în  Pipera Plaza, Liberty Center, Plaza România, Carrefour Market, Cora, Auchan, WinMarkt. Unele pot fi accesate la orice oră, în timp ce altele în funcție de orarul centrelor comerciale.

PostaPanduri deține pachetomate în mai multe magazine din țară de unde clienții își pot ridica coltele
PostaPanduri deține pachetomate în mai multe magazine din țară de unde clienții își pot ridica coltele

”Avem peste 1.500 de parteneri comercianți eCommerce, dintre care amintim: B&B Collection, QuickMobile, SensoDays, IDEALL, CEL, Farmacia Tei, Bebe Tei, LibrariaOnline.ro și ArtSport.ro”, a completat Maftei.

 C Solution a avut în 2018 o cifră de afaceri de 1.35milioane de euro, înregistrând o creștere 23% față de 2017.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net