«Nu-mi mai las fetiţa singură cu mama ei»

Ultima actualizare:

    "Sperăm să începem o viaţă nouă împreună şi aşteptăm sugestii şi reclamaţii ­pentru noul mămic-tătic  şi îngeraşul Maria!" Ovidiu Bugariu, tatăl fetiţei
"Sperăm să începem o viaţă nouă împreună şi aşteptăm sugestii şi reclamaţii ­pentru noul mămic-tătic şi îngeraşul Maria!" Ovidiu Bugariu, tatăl fetiţei

Schimbat de scutece, făcut mâncare, căutat medic pediatru şi creşă. Asta înseamnă o zi din viaţa lui Ovidiu Bugariu, fostul învăţător din Timişoara care s-a trezit peste noapte „mămic-tătic”, după cum singur se descrie.

Face tot ce este omeneşte posibil să-şi vindece fetiţa în vârstă de un an şi cinci luni. Chiar dacă fizic s-a refăcut după ce mama sa, fostă grefieră la Curtea de Apel Oradea, a aruncat-o dintr-un taxi aflat în mers, Maria simte în continuare lipsa celei care i-a dat viaţă.

Povestea lui Ovidiu Bugariu pare o telenovelă. A primit vestea că este tată printr-un mail, în momentul în care Maria împlinise deja un an. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a mers a doua zi şi a recunoscut-o, chiar dacă familia lui nu era de acord.

El a simţit însă din prima clipă că ghemotocul blond este „fata lu' tata": „Este copilul meu! Nu-mi trebuie analize, este suficient ceea ce simt. Plus că asemănarea este izbitoare. Cu trei zile înainte de gestul şocant al Antiţei am visat că fetiţei i se va întâmpla ceva rău. Există vreo «dovadă» mai clară că e a mea? Oricum, în situaţia de faţă chiar nu mai are nici o relevanţă acest aspect", ne-a declarat Bugariu.

Acum este foarte optimist. Este conştient că-i foarte greu, că trebuie să-i asigure strictul necesar în câteva zile şi să aibă timp să şi o îngrijească, dar simte că totul va fi bine. Eforturile îi vor fi răsplătite de zâmbetele Mariei, atunci când o să-i sară în braţe şi o să-i spună „tata".

Un singur lucru vrea cu orice preţ Ovidiu Bugariu: mama Mariei să-şi vadă fetiţa doar în prezenţa lui. De teamă ca nu cumva să-i facă iarăşi rău, bărbatul nu-şi va mai lăsa copilul niciodată doar cu aceasta.

Orădeanca a clacat psihic după ce s-a iubit cu un judecător

Despre boala psihică a Antiţei, bărbatul nu ştia nimic atunci când a cunoscut-o. Au avut o idilă, când femeia fusese nevoită să încheie o relaţie de şapte ani cu un judecător de la Oradea, căsătorit şi cu doi copii.

Atunci i s-au declanşat tulburările psihice, pe parcursul anului 2010 fiind internată de două ori în spital. Surse din anturajul Antiţei ne-au spus că aceasta îl iubea foarte mult pe magistrat şi ar fi vrut cu orice preţ să se împace cu acesta, chiar şi rămânând însărcinată.

A născut-o pe Maria şi şi-a reluat relaţia cu fostul iubit, însă nu a ţinut decât câteva luni. Când s-a văzut singură şi fără locul de muncă, Antiţei i s-a declanşat iarăşi nebunia.

„Am ajutat-o de câte ori mi-a cerut şi am putut. Ştiu sigur că a fost obligată să-şi dea demisia, ea nu ar fi făcut gestul acesta. Cel mai probabil, soţia judecătorului a aflat de existenţa ei şi a determina-o să plece de la Curtea de Apel Oradea", ne-a mai spus Bugariu.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net