«Nu pot să uit cum trăgea criminalul în Răzvan!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Poţi fugi dar nu te poţi ascunde!". Această expresie rezumă soarta asasinului plătit Vitalie Proca, cel care a deschis focul în noiembrie 2012 în cartierul bucureştean Vitan împotriva unui tânăr pe care l-a confundat cu un temut interlop. Criminalul, un basarabean, a fost extrădat luni din Rusia, premieră în istoria relaţiilor dintre cele două ţări.

Pe 26 noiembrie 2012, Vitalie Proca l-a împuşcat în cap şi în piept, cu un automat Kalaşnikov şi un pistol Makarov, pe Răzvan Isăilă, în vârstă de 26 de ani, pe care l-a confundat cu interlopul Puiu Mironescu. Anchetatorii au fost şocaţi de violenţa atacului, criminalul trăgând spre victimă nu mai puţin de 28 gloanţe cu cele două arme. Răzvan a fost împuşcat în propria maşină, un Mercedes negru. Cercetările au dovedit că Proca a fost angajat de fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu din Piatra Neamţ să îl suprime pe rivalul lor în afaceri Ioan Dumitru Mironescu. Din nefericire atacatorul a greşit blocul, strada şi a confundat maşina, victimă a violentului atac căzând tânărul Răzvan Isăilă.

Criminalul Vitalie Proca a fost adus în România acum două zile

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pe strada Ion Morţun, din cartierul Vitan, vestea că ferocele atacator a ajuns în România a readus în amintirea martorilor cumplitele momente din seara de 26 noiembrie. „Nu pot să uit cum criminalul trăgea în vecinul nostru. Stau la parter şi am geamul chiar la câţiva metri de locul unde criminalul stătea şi trăgea în Răzvan. Am ieşit să strig după pisică şi am rămas mută. Mă uitam şi nu credeam ce văd. Acum visez şi noaptea împuşcăturile şi văd sângele şi găurile de gloanţe", povesteşte terifiată Voichiţa Neagu, care locuieşte în blocul de vizavi. În blocul în care stă Răzvan nimeni nu vrea să îşi aducă aminte de tragica întâmplare. Pereţii care în seara atacului erau ciuruiţi de gloanţe acum au fost refăcuţi iar maşina în care a fost atacat Răzvan este şi ea ca nouă. Din păcate rămân amintirile martorilor care nici acum, la un an de la atac nu pot uita şi nici nu pot să îşi continue viaţa ca şi cum nimic nu s-ar fi petrecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net