Nu scăpăm de ger. Uite cum va fi vremea în weekend

Ultima actualizare:

    Sâmbătă, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării
Sâmbătă, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării

Meteorologii nu aduc veşti prea bune despre vreme. Nu scăpăm de ger, aşa că pregătiţi-vă să “îngheţaţi” şi-n weekend.

Vineri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 şi 2 grade, iar cele minime, în general, între - 20 şi - 10 grade. Cerul va fi temporar noros şi doar pe arii restrânse va ninge slab în Transilvania, Moldova, la munte, iar la începutul intervalului posibil şi în Dobrogea şi Muntenia. Izolat ziua şi local noaptea va fi ceaţă asociată cu chiciură, mai ales în zonele joase de relief din sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană, unde va spulbera zăpada, dar şi în Moldova şi pe litoral, potrivit Mediafax.

În Capitală, cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, însă condiţiile de fulguială vor fi reduse şi din nou noaptea, când vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură.  Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă va fi de -15...-13 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre -18 grade.

Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică

Sâmbătă, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, între -10 şi 0 grade, mai scăzute, izolat, spre -14 grade în Oltenia, Muntenia şi în depresiuni. Temperaturile minime se vor situa între - 20 şi - 10 grade, pe spaţii mici, mai scăzute în sud şi în zonele depresionare, dar şi uşor mai ridicate în vest. Cerul va fi temporar noros şi izolat vor fi condiţii pentru fulguieli, în regiunile sudice, estice, iar noaptea în vest. Vântul va sufla slab şi moderat. Se va semnala ceaţă asociată cu chiciură, mai ales dimineaţa şi noaptea, local în Oltenia, Muntenia, estul Transilvaniei şi izolat în restul teritoriului.

Duminică, vremea va continua să fie deosebit de rece, mai ales dimineața și noaptea. Pe arii restrânse, ceață, chiciură și fulguieli în zonele joase din sud și vest. Noaptea, nebulozitatea se va accentua în nord-vest, unde va mai ninge slab.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net