Nu scăpăm de vremea rea! Se anunţă ger şi ninsori viscolite

Ultima actualizare:

    Vântul puternic  a doborât 260 de copaci  la nivelul întregii ţări
Vântul puternic a doborât 260 de copaci la nivelul întregii ţări

E jale în zonele unde meteorologii au emis cod portocaliu de viscol şi ninsori! În Timiş sunt, în continuare, 57 de localităţi fără curent electric, deşi echipele au lucrat şi pe timpul nopţii. La spitale, uzine de apă şi câţiva clienţi casnici au fost instalate generatoare. Totodată, aproape 5.000 de gospodării din Vrancea şi peste 1.000 din judeţul Buzău erau în benză de 24 de ore.

Totodată, luni circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost îngreunată din cauza ploii îngheţate, între kilometrii 12- 20, iar drumarii au acţionat cu material antiderapant. Pe Aeroportul Sibiu avioanele au avut întârzieri la decolare de până la 70 de minute, din cauza zăpezii şi a manevrelor de degivrare.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la nivelul ţării 260 de copaci au fost doborâţi de vânt peste 36 de maşini, patru stâlpi de electricitate, două acoperişuri, iar mai multe cabluri au fost rupte. Nenorocirile s-au produs în judeţele Argeş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Prahova, Sibiu, Sălaj, Timiş, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea. 

Vremea rea a închis şcolile luni şi maţi în judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi, Bihor şi Timiş. 

Iar meteorologii spun că se aşteaptă în continuare ninsori abundente, din cauza unui sistem frontal care va traversa toată ţara. În următoarea perioadă, precipitaţiile se vor transforma treptat şi se va depune polei. Până la Crăciun, în  Bucureşti, temperaturile se vor încadra între minus 6 şi 3 grade şi vor fi episoade de lapoviţă, ninsori şi ger. La munte, până pe 24 decembrie vor fi între minus 8 şi 6 grade şi va ninge abundent. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net