Nu se poate! Abia eliberat din închisoare, a violat a treia oară aceeaşi femeie

Ultima actualizare:

Locul lui e la răcoare! Un ieşean a fost arestat pentru a treia oară, după ce a abuzat sexual, tot a treia oară, o femeie de 60 de ani cu probleme psihice. Agresorul a fost condamnat la închisoare după primele două violuri şi, tot de atâtea ori, a fost eliberat condiţionat.

Episod incredibil în judeţul Iaşi! Un bărbat proaspăt eliberat condiţionat din puşcărie a comis un viol în mai puţin de 24 de ore după ce păşise pe poarta închisorii. Viorel Postolache (50 de ani) a intrat în casa aceleiaşi femei pe care încercase să o violeze şi în 2014, când a fost condamnat la patru ani de închisoare. Victima, o femeie de 60 de ani cu probleme psihice, locuieşte singură în localitatea ieşeană Bivolari şi a mai fost violată de acelaşi Postolache şi în 2008, faptă pentru care ieşeanul primise şapte ani de închisoare.

Viorel Postolache, zis „Somnea“, a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit procurorului Monica Palaghia, el este cercetat pentru viol şi pentru violare de domiciliu.

A lăsat bagajele şi s-a dus direct la victimă

Procurorii precizează că Viorel Postolache a fost eliberat condiţionat din puşcărie pe 2 august. El fusese încarcerat în Penitenciarul Spital Târgu Ocna şi în noaptea de de 2 spre 3 august a ajuns acasă. Imediat după ce şi-a lăsat bagajele, a plecat spre casa ace­leiaşi femei pe care încercase să o violeze şi în 2014. „Inculpatul a pătruns în curte şi a intrat în interiorul locuinţei. Profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa, pe fondul afecţiunii psihice a acesteia, inculpatul a întreţinut cu persoana vătămată un raport sexual. Când persoana vătămată a început să strige, inculpatul a părăsit în fugă locuinţa acesteia“, au explicat procurorii ieşeni. Apropiaţi de-ai victimei au aflat în zilele următoare că femeia a fost încă o dată abuzată sexual de Viorel Postolache şi au anunţat Poliţia. Pe 11 august, după o săptămână de libertate, acesta a fost reţinut.

"Somnea" a beneficiat de indulgenţă

Cazul lui Viorel Postolache ridică semne de întrebare cu privire la modalitatea în care acesta a fost eliberat condiţionat de Judecătoria Oneşti, la începutul acestei luni, după ce a executat doi ani şi jumătate din pedeapsă. Postolache a fost arestat pe 2 ianu­arie 2014 şi condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu, după ce a intrat în locuinţa aceleiaşi victime, încercând să o violeze.

În 2008, Postolache a violat-o pe aceeaşi femeie şi a primit şapte ani de închisoare. În cazul ambelor condamnări, Viorel Postolache a fost eliberat condiţionat de judecători. La primul viol, “Somnea” a executat aproximativ 5 dintre cei 7 ani de închisoare, iar decizia a fost luată atunci de Judecătoria Medgidia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net