Nu se sperie o primăriţă de-o banală furculiţă!

Ultima actualizare:

    Georgeta Popa îşi acuză duşmanii că au încercat să-i facă vrăji
Georgeta Popa îşi acuză duşmanii că au încercat să-i facă vrăji

Victima vrăjilor! Aşa se consideră Georgeta Popa, primarul frumoasei comune dâmboviţene Cândeşti. Femeia a fost surprinsă să-şi găsească maşina “decorată” cu o furculiţă. Ea nu s-a speriat şi spune, răspicat, că “nu mor caii când vor câinii”.

A descoperit furculiţa pusă sub maşină şi crede că duşmanii îi poartă sâmbetele! “Aşa consideră unele persoane că mă intimidează şi mă elimină din peisaj pentru a-mi lua locul”, scrie, revoltată, pe o reţea socială, Georgeta Popa, edilul din Cândeşti.“Celebra furculiţă a stat o perioada înfiptă într-un mormânt, după care s-a furişat fix sub maşina mea. Ce s-a mai chinuit «biata de ea» până a reuşit să se instaleze acolo, scrijelind pe lângă o garnitură din cauciuc, ca mai apoi să-şi facă treaba pentru care a fost aleasă”, adaugă primăriţa. Femeia e convinsă că “vraja” se va întoarce asupra persoanei care îi vrea răul: “A greşit lăsând amprente şi pe ea, şi pe maşină, aşa că a fost ridicată şi stă acum într-un loc sigur, din care s-ar putea să se răzbune tocmai pe cei care au pus-o să-şi facă treaba, dar împotriva lor. În schimb, eu ştiu un lucru: am venit pe lumea asta din voia Domnului şi tot din voia Lui am să plec, lăsând în urma mea lucruri şi oameni frumoşi, dragoste, iubire şi preţuire de oameni. Doamne ajută!”, încheie ea.

Georgeta Popa se află la al doilea mandat de edil al comunei Cândeşti şi este îndrăgostită de portul popular. În declaraţia de avere a Georgetei Popa figurează o casă de 105 metri pătraţi în satul Dragodăneşti, două terenuri agricole, un teren împădurit şi două maşini - Volkswagen Golf şi Volkswagen Polo.


    Georgeta Popa susţine că furculiţa a fost înainte înfiptă într-un mormânt
Georgeta Popa susţine că furculiţa a fost înainte înfiptă într-un mormânt
image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net