Un subofiţer de la o unitate militară din Craiova s-a sinucis, miercuri noapte, după ce le-a spus colegilor că rămâne să muncească peste program. Tânărul de 36 de ani a fost găsit dimineaţă spânzurat în cazarma unităţii.


Nimeni nu îşi poate explica gestul lui Ionel Foleanu, care nu a lăsat nici un bilet de adio. Abia revenise din concediu de pe Litoral, unde fusese împreună cu soţia şi copilaşul.

Era vesel, povestesc apropiaţii. Mama subofiţerului a povestit că fiul ei era tot timpul cu zâmbetul pe buze şi nu i-a spus niciodată că ar avea probleme nici acasă, nici la locul de muncă. Femeia a leşinat la aflarea veştii. Şi vecinii subofiţerului au fost şocaţi în momentul în care au aflat tragica veste.

Tragedia s-a petrecut la unitatea militară 01178 din Craiova


„Acum două zile am vorbit cu el şi era vesel. A stat câteva minute pe bancă cu mine şi mi-a spus ce bine s-a simţit în vacanţă. Nu avea probleme nici la muncă, nici cu soţia", a spus Ioan Vintilă. La ultima testare psihologică, militarul nu a prezentat probleme.

O comisie a unităţii a demarat o anchetă împreună cu Parchetul Militar pentru a afla motivul ce l-a determinat pe Ionel Foleanu să-şi ia viaţa.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: