Din păcate, numărul victimelor care au pierit în urma incendiului produs la Colectiv a crescut la 29. Duminică (1 noiembrie), o femeie în vârstă de 31 de ani a murit la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. O altă femeie a pierit la Spitalul de Arși.


Update: Duminică (1 noiembrie), în jurul orei 17.30, a mai fost anunțat un deces. Astfel bilanțul a crescut la 30 de morți.

Cifrele tragediei care a avut loc vineri seară arată în felul următor: 29 de morți, și alți 144 de răniți care au rămas internați până în acest moment. În urmă cu doar câteva minute, au fost anunțat alte două decese: o tânără în vârstă de 31 de ani a pierdut lupta și a murit la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar o altă tânără și-a pierdut viața la Spitaluld e Arși, duminică dimineață (1 noiembrie), potrivit știrilor Digi24. În continuare, la Spitalul de Arși se află 10 persoane în stare foarte gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele acestora de supraviețuire. 

"Avem un deces, unul dintre cei care era grav a decedat în cursul nopţii. Aveam 25 de ani. Au fost anunţaţi părinţii, sigur", a spus un medic de la Spitalul de Arşi. 

Știre în curs de actualizare

Loading...