NUME GRELE în plângerea poliţistei din Balş, violată în repetate rânduri de fostul ei superior

Ultima actualizare:

    Melania Renghea  a fost şi ea internată
Melania Renghea a fost şi ea internată

Dezvăluiri scandaloase în cazul poliţistei violate de mai multe ori de fostul ei superior de la Poliţia Balş. Melania Renghea menţionează în plângerea depusă la DIICOT Craiova numele şefului Poliţiei Olt, al şefului Poliţiei Balş şi al unui prim-procuror cu care fostul său şef ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

Şeful DIICOT Craiova, Adrian Glugă, a declarat, sâmbătă, că în cuprinsul plângerii depuse în 24 decembrie de către poliţista Melania Renghea, împotriva comisarului-şef Gheorghe Barbu de la Poliţia Balş, sunt menţionate nume de la vârful Poliţiei Olt.

Astfel, în plângerea depusă de femeie, pentru viol şi şantaj, sunt menţionate numele şefului Poliţiei Balş, Ion Şotea, al şefului Inspectoratului de Poliţie Olt, Ion Voicu şi al prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, la care Barbu ar fi dus-o pe poliţistă pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei.

"A fost depusă o plângere pentru şantaj şi viol împotriva comisarului-şef Gheorghe Barbu. Melania Renghea a reclamat în cuprinsul plângerii că Barbu a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el, dar şi cu şeful Poliţiei Balş, Ion Şotea, cu şeful Inspectoratului de Poliţie Olt, Ion Voicu, dar şi cu un alt poliţist care i-a făcut lucrarea poliţistei înainte de a fi făcute disponibilizări şi de a fi susţinut concursul. De asemenea, a fost depusă plângere şi împotriva prim-procurorului Laurenţiu Turcin de la Parchetul de la lângă Judecătoria Balş", a declarat Glugă.

El a precizat că în acest caz DIICOT şi-a declinat competenţa către Parchetul Curţii de Apel Craiova.

De asemenea, la Parchetul Tribunalului Olt a fost deschis un dosar penal pe numele Melaniei Renghea, pentru tentativă de omor.

Contactat de MEDIAFAX, şeful Poliţiei Balş, Ion Şotea, nu a dorit să comenteze faptul că numele său apare în plângerea formulată de fosta sa subalternă.

Şeful IPJ Olt nu a putut fi contactat în legătură cu acelaşi subiect.

Filmul evenimentelor, aici:

Poliţist-şef băgat în spital de subalterna pe care a violat-o

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net