Nuntă minune pentru doi bistrițeni săraci

Ultima actualizare:

    La cununia civilă, Nastasia și Mihai au fost mai emoționați ca în ziua când s-au cunoscut
La cununia civilă, Nastasia și Mihai au fost mai emoționați ca în ziua când s-au cunoscut

Trăiau de ani buni în concubinaj și nu s-au luat pentru că nu au avut bani de nuntă. Nastasia şi Mihai au 35 de ani şi locuiesc în localitatea Buduş din Bistriţa-Năsăud, într-o casă sărăcăcioasă. Cei doi au un copil de trei ani, iar Nastasia are încă patru copii dintr-o relaţie anterioară. Căsătoria o socoteau un vis, pe care ei, doi oameni modești, nu o să îl poată vedea împlinit niciodată. Florentina, o femeie cu suflet mare din Bistrița le-a arătat că minunile sunt posibile.

Singurul venit al familiei este de 500 de lei. Cei doi adulți și cinci copii se înghesuie într-o casă mică şi veche, care nu este racordată la gaz sau electricitate şi nu are nici măcar apă. În ciuda faptului că trăiesc în condiţii greu de imaginat, toţi copiii merg la şcoală, doi dintre ei făcând naveta în Bistriţa zilnic. Cea mai arzătoare dorinţă a celor doi s-a îndeplinit cu ajutorul Florentinei Pop, o femeie de afaceri din Bistriţa, care administrează o pensiune şi o sală de nunţi în oraş.

„ Mi-au spus că şi-ar dori să se căsătorească, doar că nu şi-au permis asta până acum. Atunci mi-au strălucit ochii şi am zis: hai s-o facem noi. Într-o săptămână am organizat tot. Aceasta a fost prima nuntă organizată cap-coadă. Când se apropia data au început să apară din neant tot felul de oameni care mă ajutau”, precizează pentru Adevărul Florentina Pop. În doar o săptămână, Florentina Pop a găsit rochie şi pantofi pentru Nastasia, dar şi verighete. Tot ea a pus la dispoziţie mâncarea şi băutura pentru petrecerea de nuntă şi i-a năşit pe cei doi. Alte persoane au ajutat cum au putut la organizarea nunţii: o florărie a pus la dispoziţie aranjamentele florale şi buchetul miresei, iar o cofetărie a donat prăjiturile necesare şi tortul. Florentina Pop spune că deşi găzduieşte nunţi de ani de zile în sala pe care o administrează, nu a avut parte până acum niciodată de astfel de emoţii.

Cei doi a fost au avut o nuntă mică, cu doar 30 de invitaţi dar pentru ei a fost ca în basme. Totul s-a desfăşurat în localitatea Buduş, masa fiind organizată în curtea uneia dintre naşe. Femeia de afaceri care a pus la punct acest cadou inedit şi-a îndemnat cunoscuţii să doneze diverse sume de bani în plicuri, drept dar de nuntă. Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru a amenaja căsuţa în care stau cei doi și copiii lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net