Cum îi stă bine unei blonde sexy la mare, când merge în club? Din peisaj nu trebuie să lipsească maieul strălucitor, spatele gol, fustiţa de piele şi meşe în păr. Fostul ministru Elena Udrea le-a ales pe toate, aşa că a făcut furori în viaţa de noapte a staţiunii Mamaia. La fel cum, ziua, pe plajă, temutul Nuţu Cămătaru a atras ca un magnet toate privirile.


Elena Udrea uimeşte din nou! După ce veri la rândul a făcut senzaţie pe Litoral în nişte costume de baie minuscule, de data aceasta fosta blondă de la Cotroceni a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-un club de fiţe din Mamaia, într-o ţinută ce părea mai degrabă de animatoare. Cei mai curajoşi i-au cerut blondei şi o amintire, iar Elena le-a făcut pe plac şi a stat la poză.

La cei 42 de ani, Elena arată impecabil şi nu-i de mirare că bărbaţii din zonă se strânseseră în jurul ei ca albinele la miere. Cu meşe în păr, un ruj roz-bombon, îmbrăcată într-o fustă de-o palmă, neagră din piele şi un top auriu cu spatele gol, Udrea a făcut senzaţii printre masculi.

Nuţu Cămătaru (Ion Balint în buletin) gustă din plin aerul dulce al libertăţii. Interlopul, în vârstă de 48 de ani, a “descălecat” în weekend la Mamaia, pe o plajă de fiţe, unde s-a relaxat alături de soţia sa, Claudia Balint, cea supranumită “Brazilianca” datorită formelor apetisante. Doar că de data asta nu formele ei fără cusur au atras atenţia celor din jur, ci ţinuta celui care până nu de mult făcea legea cu pumnul şi despre care se zvonea că şi-ar fi dat duşmanii pradă leilor. Nuţu s-a bronzat într-o pereche de bermude  alb-roz cu floricele roşii. Interlopul e păzit mai ceva ca un şef de stat la Mamaia. Nuţu a fost flancat mai tot timpul de doi bodyguarzi. Mai mult, unul dintre ei s-a asortat cu şeful lui, făcând plajă într-o pereche de pantaloni scurţi roz-bombon.

Ce frumoase s-au făcut fetele lui Gigi Becali!

E de notorietate faptul că Gigi Becali este un tată extrem de strict atunci când vine vorba de cele trei fiice ale sale. Chiar şi aşa, fetele au avut liber la distracţie şi au plecat pe Litoralul românesc. Teodora (21 de ani) şi Alexandra (20 de ani) au fost surprinse de fotoreporterii Click! la o promenadă prin Mamaia. Deşi au încă vârste fragede, fetele lui Becali conduc o maşină de lux, care valorează aproximativ 100.000 de euro. Mai mult, Alexandra şi-a făcut şi o schimbare radicală de look, făcându-se blondă. Cele două surori s-au plimbat prin magazine şi au savurat câte o îngheţată înainte de plajă.

Doiniţa Oancea, bonă în valurile mării

Frumoasa brunetă a fost weekendul ăsta pe Litoral alături de bunii ei prieteni Ducu şi Ioana Blaj. Cuplul şi-a luat şi băieţelul la mare, aşa că Doiniţa (33 de ani) a făcut-o pe bona. Mai întâi, actriţa s-a pregătit corespunzător pentru plajă. Şi-a aranjat părul, s-a dat cu cremă şi şi-a legat un pareo portocaliu. Bruneta, care se poate lăuda cu un trup fără cusur a atras toate privirile în jur. E posesoarea unui bust generos şi natural, iar picioarele sunt tonifiate, fără urme de celulită. Ea s-a jucat toată ziua pe plajă cu băieţul blond şi cârlionţat al Ioanei. 

Au fost peste 200.000 de turişti în weekend pe Litoral 

Weekend de foc pe litoral! Peste 200.000 de turişti au luat cu asalt staţiunile de la malul mării, iar plajele au devenit neîncăpătoare. Oamenii aproape că s-au călcat în picioare pentru un petic de nisip pe care să stea şi să facă plajă. Asta, pentru că cea mai mare bătaie s-a dat pe şezlonguri, acestea epuizându-se rapid, încă de la primele ore ale dimineţii. În timp ce în Vama Veche turiştii au fost nevoiţi să-şi rezerve şezlongurile încă de pe timpul nopţii, în Neptun, acestea, în număr de aproape 800, au fost ocupate în doar două ore. Cele mai căutate au fost staţiunile din sud, unde preţurile sunt şi cu până la 30% mai mici decât cele practicate în Mamaia. În ceea ce priveşte cazarea, se pare că nu mai există în această perioadă  nici o cameră liberă. „Suntem ocupaţi 100% până pe 20 septembrie”, a declarat, pentru digi24, patronul unui hotel din Vama Veche. 

Greu mai e dimineaţa după o noapte de pomină!

Marea mahmureală de la malul mării. Beţivii apar la mare precum ciupercile după ploaie. După o seară îmbibată în alcool, mulţi petrecăreţi nu mai găsesc drumul spre casă sau, mai rău, pleacă în chiloţi din club. Este şi cazul unui tânăr surprins de fotoreporterii Click! după o noapte de pomină în club. Băiatul a plecat spre casă în boxeri. Cum şi de ce a ajuns aşa probabil că nici el nu ştie. Din păcate, nu ştim dacă a reuşit să se îmbrace într-un final, mai ales că la un moment dat a reuşit performanţa de a voma pe haine, sau a trebuit să defileze în chiloţi până acasă. Un alt tânăr nu s-a mai sinchisit să se uşureze în toaleta clubului în care a petrecut o noapte, ci a preferat să urineze afară, de faţă cu ceilalţi pretrecăreţi. Nici măcar faptul că soarele răsărise de ceva vreme nu a părut să-l deranjeze. 

 

 
 
Loading...