O ambulanță care transporta un pacient cu COVID-19 a căzut de pe un pod. Cel puțin 4 răniți

Ultima actualizare:

    Ambulanța a fost împinsă de pe carosabil în urma accidentuluiFoto: adevărul
Ambulanța a fost împinsă de pe carosabil în urma accidentuluiFoto: adevărul

O ambulanţă care transporta un pacient cu COVID-19 de la Orşova la Târgu Jiu a fost implicată într-un accident rutier pe raza judeţului Gorj.

Ambulanţa a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe un pod. Şoferul ambulanţei a fost rănit, dar şi pacientul care era transportat la spital. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Băleşti, satul Corneşti, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o ambulanţă, ce aparţine SAJ Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanţa a părăsit partea carosabilă şi a căzut de pe un pod. 

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi patru ambulanţe SAJ. 

În urma impactului au rezultat patru victime, conştiente şi neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanţa şi pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni. 

Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU  Târgu Jiu“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Ambulanță scoasă în afara carosabilului în urma unui accident

În urma impactului cu autoturismul unui tânăr de 25 de ani, care a efectuat un viraj, a rezultat rănirea conducătorului auto de 62 de ani, a unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi a două femei, de 52 şi 67 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, care se aflau în autospecială, informează adevarul.ro.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net