O americancă lucrează gratis la un adăpost de câini din Hunedoara

Ultima actualizare:

    Jerika Loren, alături  de unul dintre  animăluţele pe  care le răsfaţă
Jerika Loren, alături de unul dintre animăluţele pe care le răsfaţă

I-a uimit pe români! Jerika Loren, o tânără din San Francisco (SUA), munceşte voluntar la cel mai mare adăpost de câini din Hunedoara. De la începutul anului, frumoasa de peste Ocean lucrează două zile pe săptămână la adăpostul de de la Sântuhalm, aflat la marginea Devei.

 Aici sunt ţinute peste 500 de animăluţe abandonate de stăpâni sau aduse de pe străzi, scrie adevarul.ro. Jerika, tânăra doctorandă la o universitate din Olanda, face o cercetare antropologică în Hunedoara. După ce a aflat de adăpostul de la Sântuhalm, ea s-a prezentat la poartă şi i-a întrebat pe îngrijitori dacă au nevoie de ajutor. Fata a fost primită cu braţele deschise, pentru că puţini localnici sunt dispuşi la o astfel de activitate.

“Sunt mulţi câini şi le curăţ spaţiile în care sunt ţinuţi, de asemenea le ofer îngrijire şi dragoste. Le oferim stimulente, îi hrănim şi să ne asigurăm că trăiesc în condiţii bune”, spune, cu însufleţire, americanca. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net