O bătrână care venea cu avionul la București nu a avut bani pentru un sandviș! Gestul emoționant al stewardesei

Ultima actualizare:

    Gestul stewardesei a impresionat mii de oameniFoto: observator.tv/Facebook
Gestul stewardesei a impresionat mii de oameniFoto: observator.tv/Facebook

O femeie în vârstă care circula cu avionul pe ruta Birmingham-București nu a avut 4 euro pentru un sandviș, însă o stewardesă a făcut un gest demn de laudă pentru ea. Un pasager care se afla la bordul aeronavei a povestit toată scena, pe rețeaua socială Facebook.

Un român care trăiește în Anglia a fost martor la cele întâmplate. Impresionat de gestul însoțitoarei de bord, el le-a împărtășit prietenilor virtuali povestea. Nu se aștepta ca postarea lui să devină imediat virală, mii de oameni fiind emoționați până la lacrimi. Marius Simionica, care se ocupă de fundația „Marius și Prietenii”, a povestit cum bătrâna se uitat la toți ceilalți pasageri care își cumpărau de ale gurii. Apoi, femeia s-a dus în spate să întrebe cât costă un sandviș. Când a aflat că este 4 euro, bătrânica s-a întors la locul ei. Câteva momente mai târziu, o stewardesă vine și îi aduce un sanviș, diferit de celelalte, cel mai probabil pachetul ei de acasă.

„Îngerii există, iar eu am întâlnit unul!”

„Îngerii există, iar eu am întâlnit unul! Aseară am zburat pe ruta BirminghamBucurești. Tare aș vrea să vă fac cunoscut un gest care mie mi-a umplut sufletul de bucurie și poate pe cât de mic pacere pentru unii, pe atât de uriaș a fost pentru mine. Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a treia care privea cum oamenii își cumpărau sandwich-uri și altele. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc) și timidă întreabă cât costă un sandwich. I se răspude că 4 euro și se întoarce la locul ei și se caută prin buzunare. La scurt timp, acest înger se întoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vândute, probabil sandwich-ul personal) și îl întine doamnei cu un zâmbet molipsitor, iar la 2 minute distanță îi aduce și un pahar de apă. Am întâlnit la viața mea multe vedete (cântăreți, actori, fotbaliști), însă niciodată nu am cerut să fac poză cu vreunul...Lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari”, a scris pasagerul pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net