Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, este apărat de propria lui fiică într-un scandal uriaş. Tânăra a reacţionat imediat pe contul ei de socializare când a văzut că părintele ei este denigrat pentru că ar avea o pensie fabuloasă. Fostul poliţist a ieşit din activitate din MAI la numai 45 de ani, dar s-a reangajat la sindicat. Lunar îî intră în buzunar peste 3000 de euro!


Fiica lui Dumitru Coarnă sare în apărarea tatălui şi îşi exprimă dezgustul faţă de oamenii care îl critică. Tânăra a lansat un atac virulent asupra celor care îi pun la zid părintele.

"Ruşine să vă fie, vouă celor care criticaţi şi atacaţi un om căruia îi păsa de voi! Aţi vrea ca cineva să se lupte, să se streseze, să-şi pună sănătatea (deja precară) în pericol (fizică şi psihică) fără niciun fel de remuneraţie, nu? Că de, se poate trăi în aceste vremuri şi fără bani. Pe de altă parte, vă asigur eu că e departe de bogăţie. Dacă ar fi urmărit asta, ar fi găsit alte căi mult mai simple şi mai profitabile şi nu şi-ar mai fi bătut capul cu nerecunoscători ca voi, încercând să schimbe ceva în bine, un bine general, nu doar personal. Este un om deştept şi bine pregătit şi e mult mai uşor în cazul acesta să treci de partea celor care urmăresc doar propriul interes“, a scris fiica lui Dumitru Corrnă pe Facebook. 

enya dumitru coarna reactie
Fiica fostului poliţist a sărit în apărarea tatălui ei
foto: arhiva personală

"Să vă fie ruşine pentru că aţi îndrăznit să contestaţi faptul că are şi a avut probleme de sănătate deosebit de grave. Aşa cum a afirmat şi el, tatăl meu, nu vă doresc să treceţi vreodată prin aşa ceva, dar ar fi bine să ştiţi că nu este în regulă să te legi de lucruri de genul acesta. Din cauza oamenilor ca voi este România în aşa hal. Din cauza hoţilor şi a celor care nu-s suficienţi de inteligenţi să-şi facă loc printre ei sau să lupte împotrivă lor şi apoi îi critică pe cei cărora într-adevăr le păsa-din invidie sau/şi pentru că au fost «sponsorizaţi» de cei care se simţ ameninţaţi. Dezgust. Atât pot spune. Îmi este lehamite de ceea ce se întâmplă în ţara mea. Eu, fiica lui Dumitru Coarnă şi singurul său copil, am ales să nu locuiesc în ţara noastră superbă din cauza voastră, oamenilor de nimic. Mulţumesc din suflet însă celor care apreciază eforturile tatălui meu. O seară frumoasă!”, a mai scris Enya Florina Coarnă. 

Dumitru Coarnă a ieşit la pensie în 2009, din motive medicale, consemnându-i-se un handicap de gradul 3. Anul trecut, Coarnă a încasat 169.129 de lei, cu o medie lunară de 14.094 de lei (circa 3.200 de euro). 

 

loading...
Loading...