O copilă violată de tatăl vitreg a vrut să se sinucidă

Ultima actualizare:

O adolescentă de 17 ani a vrut să-şi pună capăt zilelor. A sunat plângând la Telefonul Copilului că nu mai suportă situaţia în care se află. Ea i-a spus psihologului că de şase ani este abuzată sexual de tatăl vitreg. Totul s-a petrecut joi seară, la ora 20.00, iar când a văzut că situaţia este gravă, cel de la capătul firului a alertat Poliţia.

Fata nu a vrut să spună cum o cheamă şi unde locuieşte, însă oamenii legii au reperat rapid adresa. În acţiunea de căutare au fost angrenaţi poliţişti din trei sectoare ale Capitalei, întreaga operaţiune fiind finalizată în aproximativ 45 de minute. ”Poliţiştii au bătut cu putere în uşă, moment în care cei aflaţi în call center le-au confirmat că este locaţia corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în uşă. Nu a fost necesară pătrunderea în forţă pentru că tânăra a deschis. Era conştientă, somnolentă şi într-o stare de sănătate precară. A fost transportată la spital”, precizează Poliţia Capitalei. Copila luase antidepresive şi consumase alcool.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net