O cunoscută prezentatoare tv, amenințată cu moartea! Poliția nu a luat nicio măsură

Ultima actualizare:

    Andreea Crețulescu a primit amenințări cu moartea foto: România Tv
Andreea Crețulescu a primit amenințări cu moartea foto: România Tv

Clipe de groază pentru o prezentatoare de la România Tv. Jurnalista Andreea Crețulescu a primit mai multe amenințări cu moartea, însă Poliția nu a luat nicio măsură în acest sens, deși aceasta a făcut numeroase sesizări.

''Am făcut o plângere la Poliție. Amenințările nu mă priveau doar pe mine. Acest bărbat știe foarte multe lucruri despre viața mea privată, despre copilul meu, despre mama mea și despre soțul meu. A trecut la amenințări față de toți. Evident că nu am de unde să știu dacă va trece la fapte, dar în egală măsură cred că nici autoritățile nu au cum să garanteze că acest lucru nu se va întâmpla. În momentul în care am depus acea plângere, am alăturat cel puțin 100 de mesaje. În momentul când se apucă să scrie, poate să îmi trimită și 200 de mail-uri pe zi. Îmi cunoaște numărul de telefon, dar numărul soțului. Îmi știe datele cu caracter personal. Știe cam totul despre mine. Oricând ar putea să-și pună în practică amenințările. Sunt amenințări cu moartea", a povestit Andreea Crețulescu la România Tv, citată de dcnews.ro.

Andreea Crețulescu
Andreea Crețulescu

Deși a depus plângere la Poliție, bărbatul care i-a trimis mesajele de amenințare nu a încetat să o hărțuiască. Ba mai mult de atât, acesta s-a lăudat că are relații în lumea interlopă. A fost audiat de polițiști și a promis că hărțuirea va înceta, menționând că totul a fost o glumă. Totuși, după audieri, bărbatul a continuat cu amenințările.

"Eu cred că acest bărbat săvârșește cel puțin două-trei infracțiuni care sunt în Codul Penal. Este adevărat că poate organele de ordine se gândesc că este o bazaconie, dar la fel cred că au reacționat și în alte cazuri extrem de grave pe care noi le-am dat la televizor. Cred că autoritățile trebuie să se comporte astfel încât personajul respectiv să își dea seama că este o chestie serioasă. Nu cred că este vorba despre o glumă", a mai adăugat aceasta.

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net