O doctoriţă de la Maternitatea ”Elena Doamna” din Iaşi a provocat un accident rutier, miercuri seară, pe Calea Galata. Medicul se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit polițiștilor.


După ce a consumat 300 ml. de băuturi spirtoase, doctoriţa a urcat la volan şi a mers circa 30 de metri pe contrasens, acroşând un autoturism Renault Talisman. Femeia se deplasa dinspre Galata, spre semafor, pe contrasens, când, la un moment dat, un şofer care se afla pe sensul opus, a început să îi facă flash-uri, pentru a o atenţiona. Având reflexele întârziate din cauza consumului de alcool, doctoriţa a acroșat vehiculul, relatează Adevărul.

În urma testării, poliţiştii au constatat că Theodora R. avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, după un control amănunţit, poliţiştii ieşeni au descoperit că autoturismul Skoda, condus de către doctoriţa vinovată, avea ITP-ul expirat.

Femeia, medic primar la Maternitatea ”Elena Doamna” din Iaşi, s-a prezentat la Serviciul Rutier fără a opune rezistență și va fi sancționată pentru fapta sa. 

 

 
 
Loading...