O educatoare din București, ucisă în propria casă. Principalul suspect este chiar soțul femeii, căutat de polițiști

Ultima actualizare:

    Moarte suspectă în incinta Universității de Agronomie București
Moarte suspectă în incinta Universității de Agronomie București

O femeie în vârstă de 48 de ani, de profesie educatoare, a fost găsită moartă, într-o vilă din sectorul 2 al Capitalei. Suspect de crimă este fostul soț, căutat de trei zile de polițiști.

Femeia a fost găsită moartă joi, cu multe răni, de către o nepoată. „Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis autoritățile, citate de stirileprotv.ro.

Poliţiştii încearcă să dea de urma bărbatului, bănuit că şi-ar fi ucis fosta soţie. Cel mai probabil mobilul crimei este gelozia. Nicușor Valentin Faur, în vârstă de 44 de ani este căutat de poliție de mai bine de trei zile, timp în care polițiști au făcut mai multe percheziții. Crima a vut loc joi, în casa în care acesta a trăit alături de fosta lui soție și a fost descoperită în jurul prânzului de o nepoată a victimei. 

Potrivit sursei citate, cei doi soți se aflau în divorț și aveau împreună două fete. De-a lungul timpului, femeia a obținut mai multe ordine de protecție, unele date de poliție, altele la cererea procurorului.

Citește și:

Ordinul de protecție provizoriu a intrat în vigoare! Cine își bate nevasta rămâne pe străzi

Roxen, bătută cu pumnii și cu mătura de fostul iubit. A obţinut un ordin de restricţie: «Am fost şantajată și abuzată»

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net