O familie cu 28 de membri, reveniţi din străinătate, la întâlnirea cu Papa

Ultima actualizare:
Toţi cei 28 de membri ai frumoasei familii sunt credincioşi
Toţi cei 28 de membri ai frumoasei familii sunt credincioşi

Secvenţe emoţionante! O familie formată din 28 de persoane a fost prezentă pe scena amplasată în faţa Palatului Culturii din Iaşi, la vizita Papei Francisc. Elisabeta şi Ioan, soţul ei, şi cei 11 copii ai lor, răspândiţi în toată Europa, s-au reunit pentru a-l vedea pe Suveranul Pontif. Din mijlocul familiei ei frumoase, femeia a rostit un mesaj în faţa Papei.

„Sfinte Părinte, noi, Elisabeta şi soţul meu Ioan, am venit dintr-un sătuc de la periferia judeţului Iaşi, acolo mica noastră comunitate catolică trăieşte în armonie şi respect cu membrii comunităţii ortodoxe. Nu am venit singuri, ci împreună cu toţi cei 11 copii ai noştri, şapte din ei au ales să-şi întemeieze şi ei familii, iar patru au ales calea consacrării în slujba Domnului: doi preoţi şi două surori. Unii dintre ei au venit de peste hotare pentru a fi aici. Din Belgia, din Italia sau de peste Prut, din Republica Moldova. Şi azi ne-am adunat cu toţii precum odinioară, când în fiecare duminică dimineaţă luam drumul spre biserica dedicată sfântului nostru ocrotitor Anton de Padova. Îi mulţumim astăzi lui Dumnezeu pentru darul credinţei pe care l-am primit şi noi de la părinţii şi bunicii noştri. Munca şi rugăciunea, împreună, ne-au ajutat să dăm mai departe copiilor noştri această putere a credinţei. Astăzi ne rugăm pentru copiii şi nepoţii noştri ca şi ei să rămână aproape de Dumnezeu. Visăm ca tot poporul nostru să nu uite de rădăcinile sale, să trăiască în pace, şi în sine, şi în Dumnezeu. Ne rugăm şi pentru Sanctitatea dumneavostră, Sfinte Părinte”.


    Toţi cei 28 de membri ai frumoasei familii sunt credincioşi
Toţi cei 28 de membri ai frumoasei familii sunt credincioşi

Papa Francisc a fost prezent la Iaşi sâmbătă, după slujba ţinută la Şumuleu Ciuc, în timpul celei de-a doua zile a vizitei întreprinse în România.   

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net