O femeie a ars de vie după ce hainele i-au luat foc în timp ce gătea

Ultima actualizare:

    Echipajele de pe ambulanţe nu au avut ce să mai facă
Echipajele de pe ambulanţe nu au avut ce să mai facă

Sfârşit groaznic pentru o femeie din Buzău. În timp ce gătea, hainele i-au luat foc. Cu îmbrăcămintea arzând pe ea, femeia a ieşit afară, în curte, să ceară ajutor, dar nimeni nu i-a auzit strigătele disperate. Soţul ei a găsit-o după mai bine de o oră, fără viaţă.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, locuia în localitatea Poşta Câlnău, judeţul Buzău. Avea grijă de un bătrân, căruia îi facea curăţenie şi îi gătea. Miercuri seară, soţul ei a lăsat-o acasă la bătrân şi a plecat la cârciuma din sat. În timp ce prăjea cartofi, hainele femeii s-au aprins de la aragaz. A apucat să iasă în curte şi să ceară ajutor, dar nu a auzit-o nimeni, potrivit România TV.

Bătrânul se afla în casă, dar spune că nu a auzit-o pe femeie. Sătenii cred, mai degrabă, că aceasta era băută și a căzut, pur şi simplu, peste aragaz. Trupul femeii era ars în partea superioară, inclusiv la nivelul capului.

"Femeia prezenta arsuri pe 50% din suprafața corporală. Urmează necropsia cadavrului pentru a stabilirea decesului", a declarat criminalistul Nicolae Zaharia.

Polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei pentru a putea stabili cauza exactă a morții.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net