O femeie de 39 de ani, fără alte afecţiuni, a fost ucisă de coronavirus. E cea mai tânără victimă din Alba

Ultima actualizare:

    Eforturile doctorilor au fost zadarnice
Eforturile doctorilor au fost zadarnice

Virusul poate fi fatal şi pentru tineri! O femeie în vârstă de 39 de ani din Alba Iulia a decedat luni, din cauza infectării cu SARS - CoV - 2. Acesta este al 24-lea deces înregistrat în judeţ ca urmare a infectării cu noul coronavirus, fiind şi cea mai tânără victimă.

Femeia nu avea nici o altă boală şi s-a simţit rău la sfârşitul săptămânii trecute. Ea a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Alba Iulia, unde a fost testată pentru COVID - 19. Rezultatul a ieşit pozitiv, iar radiografia a arătat o afecţiune foarte gravă a plămânilor. Surse medicale susţin că plămânii femeii arătau ca şi cum ar fi fost găuriţi, scrie adevarul.ro.

“Pacienta a fost adusă în dimineaţa zilei de duminică, 21 iunie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, cu simptome specifice de COVID - 19 (febră 38,1 °C, dispnee, tuse seacă, paloarea tegumentelor cu debut de trei zile)”, au anunţat medicii. 

“A fost transferată în compartimentul Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul izolatorului SJU Alba Iulia, singură într-un salon, cu diagnostic bronhopneumonie bilaterală, insuficienţă respiratorie acută, şoc septic. Starea pacientei s-a depreciat brusc, prezentând un stop cardio-respirator şi necesitând resuscitare cardio-respiratorie, intubaţie şi ventilaţie mecanică. Femeia a decedat în cursul zilei de luni, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa”, se mai arată în comunicatul spitalului.   

În judeţul Alba au fost înregistrate, de la începutul pandemiei, 434 de îmbolnăviri. 390 de persoane s-au vindecat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net