O femeie de 70 de ani din Pitești s-a sinucis după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. A refuzat să își ia tratamentul

Ultima actualizare:

    Femeia era internată și a refuzat să își mai ia tratamentulfoto: Arhivă
Femeia era internată și a refuzat să își mai ia tratamentulfoto: Arhivă

O femeie de 70 de ani internată la Spitalul Municipal Câmpulung s-a sinucis sâmbătă dimineaţă. Ea şi-a tăiat venele după ce a aflat că este infectată cu noul coronavirus

Femeia a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung. A fost confirmată pozitiv pe 23 aprilie şi transferată, în aceeaşi zi, la Spitalul Municipal Câmpulung. "Prezenta şi alte probleme de sănătate, suferind de insuficienţă renală cronică. Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-şi mai ia tratamentul, deşi nu prezenta forme grave ale bolii COVID-19 şi i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a şi făcut. În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie. Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineaţă, femeia a fost găsită moartă, provocându-şi răni incompatibile cu viaţa. Trupul ei a fost transferat la Piteşti, la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei", precizează Instituţia Prefectului Arge, notează adevarul.ro.

Biroul de presă al IPJ Argeş a mai precizat că "Poliţiştii au efectuat cercetări, cu respectarea măsurilor de protecţie individuală, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea efectuării autopsiei. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net