O femeie de 86 de ani a murit într-un incendiu din Lugoj. Flăcările de câțiva metri ieșeau prin acoperiș

Ultima actualizare:

    Incendiul a izbucnit la o casă din Lugojfoto: captură YouTube
Incendiul a izbucnit la o casă din Lugojfoto: captură YouTube

Incendiu cu urmări tragice Lugoj, Timiș. Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineață la o casă în care locuia o femeie în vârstă de 86 de ani. Flăcările se ridicau prin acoperiș la câțiva metri înălțime.

Pompierii din Lugoj au intervenit prompt, în urma unui apel la 112, pe strada Hașdeu din Lugoj, unde un incendiu a izbucnit la o casă, iar flăcările înalte de câţiva metri ieşeau prin acoperiş.

Au fost mobilizate mai multe echipaje şi autospeciale, în condițiile în care exista pericolul ca focul să se extindă şi la casele învecinate, transmite News.ro.

Pompierii au avut nevoie de aproximativ o oră pentru a stinge incendiul, însă tavanul casei s-a prăbuşit din cauza flăcărilor puternice. 

Salvatorii au căutat şi posibile victime, mai ales că vecinii au anunţat că în casă locuieşte o femeie bătrână şi bolnavă. După mai multe minute de căutări, a fost găsit cadavrul femeii de 86 de ani.

Pompierii încearcă acum să afle de la ce a pornit focul.

Citește și:

Incendiu la un spital de psihiatrie din Timiș. În pavilionul afectat erau internați pacienti COVID

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net