O femeie de 92 de ani a căzut într-o groapă de doi metri din Craiova. A fost dusă la spital

Ultima actualizare:

    foto: IPJ Dolj
foto: IPJ Dolj

O femeie de 92 de ani a căzut sâmbătă, într-o groapă din Craiova adâncă de doi metri, ea fiind scoasă de pompieri, era conştientă şi a fost dusă la spital. Poliţişti au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie a fost găsită căzută într-o groapă săpată în zona Calea Bucureşti.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

ISU a transmis că groapa respectivă avea doi metri adâncime.

„La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervenţiei au găsit o persoană în vârstă de aproximativ 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de circa doi metri. Salvatorii au acţionat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical şi pregătirea pentru a fi scoasă în siguranţă de către echipajul de intervenţie sosit la fata locului. Persoana a fost transportată la UPU de către echipajul SMURD”, a afirmat ISU Dolj.

Poliţiştii au precizat că victima are 92 de ani, locuieşte în zona respectivă şi era conştientă în momentul când a fost transportată la unitatea medicală.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi fac cercetări pentru a se lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net