O femeie din Iaşi care nu purta mască în autobuz, luată la palme de un călător

Ultima actualizare:

    foto: Adevarul
foto: Adevarul

Se înmulțesc cazurile de violență în disputa dintre oamenii care poartă mască și cei care ignoră recomandările autorităților. Recent, o femeie din Iași a fost lovită într-un autobuz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o investigaţie după ce pe reţelele sociale a fost publicat un videoclip în care apare o femeie ce este lovită, într-un mijloc de transport în comun.

Filmarea a fost publicată de o tânără pe un grup de Facebook în care majoritatea ultilizatorilor sunt din municipiul Iaşi. Tânără a arătat că incidentul s-a petrecut marţi, 27 octombrie, într-un autobuz ce aparţine Companiei de Transport în Comun din Iaşi, scrie adevarul.ro.În imagini se observă cum o femeie de vârsta a doua este apostrofată de un bărbat. Acesta îi reproşează că nu poartă mască de protecţie şi, la un moment dat, o loveşte pe călătoare cu palma peste faţă. 

Din aceleaşi imagini se poate observa că agresorul nu purta nici el corest masca de protecţie. Poliţiştii din Iaşi au reacţionat şi spun că au deschis o anchetă. "Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale", a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi. 

Vezi înregistrarea video pe www.adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net