O femeie din Olt îl acuză pe Gheorghe Dincă de viol și bătăi: «În timp ce mă viola, se uita la un film de groază»

Ultima actualizare:
Gheorghe Dincă,  66 de ani
Gheorghe Dincă, 66 de ani

O femeie de 49 de ani din comuna Brâncoveni, județul Olt, l-a reclamat pe Ghoerghe Dincă la poliție. Aceasta a reclamat că ar fi fost bătută și violată de suspectul de crimă de la Caracal.

Marinela Bradosu a povestit anchetatorilor despre coșmarul trăit în casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde a ajuns după ce bărbatul a angajat-o cu ziua pentru a-i săpa porumbul, într-o zi din perioada aprilie-mai, o dată pe care victima nu și-o amintește cu exactitate.

Femeia a depus plângere în care reclamă că a fost violată de bărbatul acuzat de crimă, iar autoritățile au chestionat-o vreme de cinci ore. Marinela Bradosu locuiește cu doi dintre cei trei copii ai săi, cu mama sa, dar și cu sora mai mare, Georgeta.

Marinela a ajuns la casă lui Dincă în jurul orei 10,00. “M-a dus cu o maşina gri. A zis să stau în spate că nu i se deschide uşa în faţă. Afară nu vedeam nimic, avea nişte geamuri negre. A băgat maşina pe unde erau nişte porţi albastre, am coborât când eram în curte şi mi-a dat sapă să trec la treaba. El a băut nişte ţuică şi vin şi a zis că se duce să se culce. Eu m-am apucat de treaba. Pe la 12.00 a venit peste mine. M-a întrebat dacă beau ceva, eu am zis că nu, că iau pastile şi atunci a început să mă înjure. M-a luat de mâna, mi-a întors-o la spate, m-a luat de păr şi m-a târât până într-o cameră, acolo unde dormea el”, a povestit femeia, citată de adevărul.ro.


    Gheorghe Dincă,  66 de ani
Gheorghe Dincă, 66 de ani

“M-a băgat într-o camera unde era un pat din fier. Lângă pat era o masă lungă pe care erau aşezate vreo 10 cuţite. Şi mai erau în cameră haine, multe haine, peste tot aruncate. Eu am încercat să ţip, plângeam. Dar a zis să tac dacă vreau să trăiesc, zicea că nu mă aude oricum nimeni. M-a dezbrăcat, mi-a zis să stau în genunchi şi să fac ce-mi zice. În timp ce mă viola, se uită la un film de groază. Avea un televizor în perete. Se auzeau nişte sunete groaznice, erau imagini cu oameni tăiaţi, numai sânge. Vă jur, în camera nemernicului ăstuia am văzut iadul”, a mai spus Marinela Bradosu.

După ce a fost violată, femeia de 49 de ani a continuat să sape porumbul. În jurul orei 15.00 și-a terminat treaba și a mers să-l anunțe pe Dincă. Mi-a zis să nu încerc să fac ceva greşit că mă omoară. Mă înjura şi ameninţa. Când am ieşit în curte, m-am uitat în jur. Erau multe, multe fiare, gardurile erau aşa de înalte că nu se vedea nimic la vecini. N-am avut ce face, am săpat până pe la 3.00 (15.00 - n.r.) şi atunci i-am zis că am terminat. Mi-a dat un pumn în spate, la ceafă, am leşinat şi a aruncat o găleata cu apă pe mine. Apoi mi-a spus că mă lasă vie, dar dacă povestesc ce s-a întâmplat îmi omoară copiii. I-am jurat că nu voi spune. Dacă poliţiştii nu veneau la poarta mea, eu nu depunem plângere. Îmi era frică să nu-mi omoare copiii”, a mai spus Marinela Bradosu. 

Citește și:

Dincă i-a luat peste picior pe polițiști: „Ce frumos că-mi faceți curat în casă!”

Alexandra Măceşanu nu poate fi declarată moartă?

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net