O femeie infectată cu SARS-CoV-2, prinsă în timp ce vindea la piață. Ce a pățit gălățeanca

Ultima actualizare:

    O femeie infectată cu SARS-CoV-2 a încălcat carantina pentru a merge să vândă la piațăFoto: pixabay.com
O femeie infectată cu SARS-CoV-2 a încălcat carantina pentru a merge să vândă la piațăFoto: pixabay.com

O femeie de 50 ani din Galaţi, confirmată pozitiv cu COVID, a fost surprinsă în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă din piaţă.

Potrivit poliţiştilor locali, femeia a fost depistată cu COVID în data de 25 martie 2021 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 8 aprilie. Cu toate acestea, ea s-a dus la piaţă să vândă produse agroalimentare. Femeia a fost amendată cu 1.000 de lei şi s-a ales cu dosar penal. “Poliţiştii   locali  din   cadrul   Secţiei  nr.3  au  sancţionat-o  contravenţional  cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe numita O.E., în vârstă de 50 ani, din Galaţi. Persoana în cauză a fost depistată pe Aleea Comerţului din Micro 19, în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă, deşi în data de 25 martie 2021, a fost depistată pozitiv cu Covid 19 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 08 aprilie 202”, a anunţat Poliţia Locală Galaţi, conform adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net