O femeie a murit într-un incendiu izbucnit în locuința ei, în Gorj

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost imobilizată la pat și a murit arsă de vie chiar în locuința ei din județul Gorj. Potrivit presei locale, incendiul s-ar fi produs din cauza unei țigări nestinse. Femeia era singură în locuință atunci când flăcările au luat amploare și nu s-a putut feri de incendiu.

Persoana care a sunat la 112 era conștientă de faptul că femeia care locuia acolo nu se putea deplasa, însă atunci când a observat flăcările din locuință și a sunat la serviciile de urgență a fost prea târziu, femeia decedase.

“Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în comuna Cătunele, satul Valea Perilor. Apelantul semnala faptul că în casa cuprinsă de flăcări locuiește o femeie imobilizată la pat. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, precum si o ambulanță din cadrul SAJ Gorj. Concomitent cu operațiunea de căutare a victimei, pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din păcate, în locuință a fost găsită o femeie în vârstă de 83 de ani, decedată. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

„În cazul bătrânei decedate în incendiu, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjeanul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net