O femeie a născut în stradă, în faţa unui bloc

Ultima actualizare:

    Captura: Aurelian Pavel, Facebook
Captura: Aurelian Pavel, Facebook

Mamă a trei copiii, Mădălina, o tânără în vârstă de 30 de ani din Oradea, a născut, joi seara (17 august), un băieţel de aproape patru kilograme, în faţa blocului.

Femeia a simţit că-i vine sorocul şi a sunat la 112, joi seară (17 august) în jurul orei 21.15. Un echipaj medical din cadrul Ambulanţei Bihor, format din asistentul Attila Kelemen şi ambulanţierul Gheorghe Şuteu s-au deplasat la caz.

”Apelul a fost înregistrat la ora 21.15 minute. Echipajul a ajuns la pacientă în patru minute. Era în faţa blocului, pe trotuar, dar capul copilului era deja aproape ieşit, aşa că au decis să o asiste acolo, pe loc, la naştere”, a declarat Gheorghe Pintea, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, citat de adevarul.ro.

După naştere, atât copilul, cât şi proaspăta mămică au fost predaţi unui alt echipaj, care i-au transportat la Maternitate.

”Atât mama cât şi copilul, un băieţel de 3,7 kg, sunt perfect sănătoşi”, a precizat directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean Oradea, Lucia Daina.

Aurelian Pavel, un orădean aflat în zonă, a filmat scena naşterii, şi a postat filmuleţul pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net