O femeie pentru fotoliul de la Interne: Carmen Dan. Cum s-a certat cu poliţistul-scriitor pe Facebook

Ultima actualizare:

    Carmen Daniela Dan, în fruntea unuia dintre cele mai importante ministere
Carmen Daniela Dan, în fruntea unuia dintre cele mai importante ministere

O femeie la Interne! Una dintre surprizele Guvernului Grindeanu este Carmen Daniela Dan, fost prefect de Teleorman, propusă pentru funcţia de ministru de Afacerilor Interne. Ea este cunoscută pentru schimbul de replici cu Marian Godină, poliţistul-scriitor, în scandalul librăriilor.

Carmen Daniela Dan este propunerea Partidului Social Democrat pentru funcţia de ministru al Internelor. În premieră pentru România, Liviu Dragnea propune o femeie la conducerea unuia dintre cele mai importante ministere din Guvern. Carmen Daniela Dan vine din Teleorman şi a fost mulţi ani colegă cu actualul lider social-democrat, pe vremea când Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

“Teleormanul nu e un judeţ de inculţi”

În vârstă de 46 de ani, Carmen Daniela Dan s-a aflat în mijlocul scandalului pe tema librăriilor din Teleorman. După ce Marian Godină, poliţistul-scriitor, a declanşat un cutremur pe Facebook, afirmând că în judeţul lui Dragnea nu există nici o librărie, Carmen Daniela Dan, la vremea respectivă candidat PSD pentru Senat, a ţinut să îi dea replica, tot pe reţeaua socială. ”Teleormanul nu este un judeţ de inculţi şi agramaţi. Dacă un teleormănean caută o carte în judeţul lui, are toate şansele să o şi găsească! Conform datelor oficiale de la Registrul Comerţului, nu mai puţin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerţul cu cărţi. La nivelul oraşelor si municipiilor avem: Alexandria - 49, Turnu Măgurele - 1, Roşiori de Vede - 23, Zimnicea - 4, Videle - 16”, a scris fostul prefectul de Teleorman pe Facebook, postând şi câteva fotografii cu locurile unde se vând cărţi.

“Nu ne insultaţi inteligenţa”

Rândurile scrise de Carmen Dan n-au rămas fără ripostă din partea lui Godină. ”Doamna Prefect, sau ce funcţie mai ai: Dacă pozele astea vor să reprezinte librării, dacă pentru d-voastră asta înseamna o librarie (poze cu integrame), trebuie să trag doar o concluzie: sunteţi ori proastă, ori faceţi pe proasta. Vă rog nu ne insultaţi inteligenţa, aici nu aveţi de-a face cu votanţii lui Dragnea”, a scris poliţistul pe reţeaua socială. ”Este trist, mai bine nu posta nimic doamna prefect. Chiar în halul ăla să nu ştii diferenţa între o librărie şi un chioşc? Şi mai şi candidează parcă la Senat! Doamne fereşte aşa persoane să ne reprezinte”, adăuga Godină.

“Tanti prefecta, ai grijă cu noi”

Valul de comentarii negative ale internauţilor a culminat cu închiderea paginii de Facebook a fostului prefect de Teleorman. Chiar şi după redeschiderea paginii, comentariile pe tema librăriilor au continuat să curgă ”Tanti prefecta, ai de grijă cu noi, că noi ăştia de am mai citit nişte cărţi la viaţa noastră ştim cum măcar arată cărţile” – a fost doar unul dintre comentariile maliţioase.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net