O ieșeancă a stat acasă 3 luni cu hemoragie și dureri de burtă, de frică să nu se infecteze cu COVID-19. Ce diagnostic i-au pus medicii

Ultima actualizare:

    A durut-o burta și a avut hemoragie timp de 3 luni FOTO: Arhivă Click!
A durut-o burta și a avut hemoragie timp de 3 luni FOTO: Arhivă Click!

De frică să nu se infecteze cu noul coronavirus, o femeie de 38 de ani din Iași a stat trei luni acasă, deși se simțeau foarte rău. Avea hemoragie și dureri foarte mari de burtă, iar diagnosticul medicilor a fost crunt: cancer în stadiu terminal.

O ieșeancă în vârstă de 38 de ani a ajuns în stare gravă la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași după ce timp de 3 luni de zile a stat acasă cu hemoragie și dureri aproape insuportabile de burtă. Femeia a spus medicilor că de frică să nu se infecteze cu Covid-19 nu s-a prezentat la o unitate medical, scrie bzi.ro. În urma analizelor, medicii i-au pus diagnosticul de cancer de col uterin în stadiu terminal. 

Suferea de o boală gravă 

Femeia se simțea rău încă din luna aprilie, având hemoragie și dureri de burtă. Însă, nu s-a dus la medic decât atunci când nu a mai rezistat durerilor. Astfel, la începutul lunii iulie s-a prezentat la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, unde a aflat că suferă de o boală gravă, în stadiu avansat: cancer de col uterin. 

„Pacienta cu cancer de col uterin în evoluție a povestit cadrelor medicale că nu s-a prezentat la medic din frica de a nu se infecta cu Covid-19 și totodată, pentru că nu a avut bani. Starea de rău i s-a declanșat la începutul lunii aprilie, în starea de urgență. Aceasta a povestit că nici mijloacele de transport în comun din satul în care locuiește nu circulau în acea perioadă. Dacă s-ar fi prezentat la timp la medic, ar fi putut evita diagnosticul de cancer de col uterin”, spune dr. Irina Cațighera, citată de bzi.ro.

Starea femeii este acum stabilă și a fost preluată de către medicii de la Institutul Regional de Oncologie Iași. 

Citește și:

Doctoriţa care s-a tratat de COVID-19 singură, acasă. Cu schema ei a ajutat alți 400 de pacienți

S-a dus la medic cu dureri de stomac. Ce a aflat i-a schimbat viața

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net