O infirmieră și-a abandonat bebelușul nou-născut într-o cutie de carton

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă Click!
Foto: arhivă Click!

Un bebeluș de doar 3 zile a fost găsit vineri, 31 ianuarie, într-o cutie din carton, într-o casă abandonată din comuna Morunglav, județul Olt, potrivit Mediafax.

Polițiștii au fost sesizați că într-o casă abandonată din comuna Morunglav a fost găsit un bebeluș abandonat. Oamenii legii au constatat că bebelușul de 3 zile a fost lăsat singur într-o cutie din carton. Bebelușul era în viață, îmbrăcat și învelit cu o pătură și a fost preluat de ambulanță.

Cea care și-a abandonat bebelușul într-o cutie este infiermieră într-un spital

Femeia care și-a abandonat bebelușul de trei zile, într-o cutie de carton, dintr-o casă părăsită din comuna Morunglav, județul Olt, a fost rapid identificată de către forțele de ordine. Aceasta este infirmieră la spitalul din Balș, au stabilit, tot vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, Mihaela Dicanu, mama bebelușului abandonat într-o cutie de carton dintr-o casă părăsită din Morunglav are 40 de ani și mai are acasă doi copii.

„S-a dispus o anchetă in rem pentru rele tratamente aplicate minorului. Față de femeie se va dispune și o expertiză medico-legală pentru a se vedea dacă a avut discernământ, dacă i-a fost afectat discernământul”, a declarat, pentru Mediafax, Mihaela Dicanu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, conform Digi 24.

Bebelușul care avea doar 3 zile a fost abandonat într-o cutie din carton și găsit de un localnic din Morunglav, care a anunțat Poliția. Bebelușul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură și a fost preluat de ambulanță.

„A fost găsit în șoc hipotermic, cu hipotermie severă, 32 grade temperature cutanată, cu glicemie nedetectabilă. În momentul de față este în incubator, cu temperatură cutanată în creștere, cu perfuzie, cu glicemia echilibrată și în curs de echilibrare și a celorlați parametri”, a declarat Lucica Alexe, șef Secție Neonatologie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Medicii slătineni au contactat reprezentanții DGASPC Olt, iar asistenții sociali vor prelua bebelușul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net