O mamă și copilul ei, uciși de un șofer beat care conducea fără permis, în Sibiu!

Ultima actualizare:

    Accidentul s-a produs în jurul orei 20.00 pe raza localităţii CârţişoaraFoto: adevarul.ro
Accidentul s-a produs în jurul orei 20.00 pe raza localităţii CârţişoaraFoto: adevarul.ro

O femeie și copilul ei de 7 ani au murit după ce au fost loviți în plin de un șofer beat, care circula fără permis. Tragedia a avut loc joi seară (31 octombrie), în localitatea sibiană Cârțișoara.

Șoferul de 37 de ani, aflat în stare de ebrietate, a pierdut controlul mașinii, a ajuns pe contrasens și a lovit trei oameni: o femeie de 30 de ani și cei doi copii ai ei, de 10 și de 7 ani. Aceștia circulau regulamentar pe marginea drumului. Șoferul a fugit de la locul accidentului după ce i-a lovit în plin, dar a fost găsit ulterior de polițiști.

Șoferul a mai fost prins fără permis în urmă cu trei săptămâni

Criminalul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nu avea nici permis de conducere. Femeia și copilul de 7 ani au murit din cauza rănilor grave, iar celplalt copil a fost transportat de urgență la spital cu leziuni la nivelul picioarelor, potrivit adevarul.ro. Şoferul a mai fost depistat în trafic în urmă cu trei săptămâni fără permis, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

„Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către poliţiştii rutieri. În urmă cu trei săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere”, a explicat Luciana Lazăr, citată de Digi24.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net