O maşină a căzut în Dunăre, în urma unui accident. Nu au fost găsite persoane înăuntru

Ultima actualizare:

    Scafandrii fac căutări Foto News.ro
Scafandrii fac căutări Foto News.ro

O maşină a căzut în Dunăre, în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Liubcova din judeţul Caraş-Severin. Un echipaj al Poliţiei de Frontieră a reuşit să ancoreze autoturismul până la sosirea pompierilor militari, care l-au tras afară din apă. Întrucât în maşină nu se aflau persoane, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri al ISU Mehedinţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, accidentul a avut loc, joi, în jurul orei 18.20, pe DN 57, în zona localităţilor Drencova-Liubcova. În urma accidentului, un autoturism a căzut în Dunăre."Intervin trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă cu două autospeciale şi o barcă, două echipaje SAJ şi forţe ale Poliţiei de Frontieră cu o ambarcaţiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU Mehedinţi”, a transmis ISU Caraş-Severin.Primele forţe ajunse la locul accidentului au fost cele ale Poliţiei de Frontieră, care au reuşit să ancoreze maşina până la sosirea pompierilor militari care au tras-o afară din Dunare. În maşină nu a fost găsită nicio persoană. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net