Traficul a fost restricţionat luni dimineaţă pe sensul spre litoral al A2, circulaţia fiind redirecţionată, după ce şapte autovehicuile s-au ciocnit. Tot în această dimineaţă, pe acelaşi sens de circulaţie, un autoturism a luat foc, şoferul decedând.


”Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident în care au fost implicate şapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului”, transmite  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului de la kilometrul 37, traficul rutier pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, fost deviat de la kilometrul 34 (localitatea Fundulea) pe DN3A până la kilometrul 105 (localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2.

Trafic deviat pe sensul spre Litoral 

Poliţiştii precizează că valorile de trafic sunt intense pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană.

”Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 77, localitatea Dor Mărunt, un autoturism a luat foc”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În urma evenimentului, şoferul autovehiculului a decedat.

În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incidentului.

Circulaţia rutieră a fost deviată de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pe DN3 A până la kilometrul 105 (localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2.

 

Citeşte şi:

 

Vehiculele mari sunt interzise pe Autostrada Soarelui

Bărbat, omorât pe banda de urgență pe A2 în timp ce își lua ceva din portbagaj!

 
 
Loading...