O milionară din Elveţia dă lovitura la Bucureşti. Cea mai mare mândrie a Anjei Graf: cei patru copii

Ultima actualizare:

    Mamă a patru copii,  Anja Graf are afaceri  de anvergură  Foto: visionapartments.com
Mamă a patru copii, Anja Graf are afaceri de anvergură Foto: visionapartments.com

Achiziţie în centrul Capitalei! Visionapartments, companie deţinută de Anja Graf, o milionară în vârstă de 44 de ani din Elveţia, a semnat un acord pentru cumpărarea fostului hotel Ramada Majestic Bucureşti, situat pe Calea Victoriei. Imobilul a fost construit în 1920 şi reprezintă o clădire emblematică a oraşului.

Un nou proprietar pentru Ramada Majestic! Faimosul hotel bucureştean are 111 camere, dispuse pe cinci etaje, precum şi şase săli pentru şedinţe, o sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, un restaurant şi un centru de afaceri. Construit în 1920, hotelul situat în inima Capitalei, pe Calea Victoriei, este una dintre clădirile istorice, arată zf.ro. ”Cu ajutorul Ernst & Young România şi al firmei de avocatură Radu şi Asociaţii, Visionapartments a reuşit să finalizeze această tranzacţie comercială importantă în Bucureşti. Suntem foarte entuziasmaţi de această achiziţie. Acest pas reprezintă o etapă crucială în planurile noastre de expansiune”, a declarat Anja Graf (44 de ani), preşedinte la Visionapartments, compania care a cumpărat hotelul. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Hotelul Ramada Majestic era deţinut de patru acţionari turci, Selim Suat Orsan (28%), Ismail Isik (23,9%), Kemal Yavuz Batum (23,9%) şi Atil Ekemen Mehmet (23,9%). 

Anja Graf are propria companie de la 21 de ani

Născută în Elveţia, Anja Graf a început să-şi construiască propria companie la 21 de ani. La începuturile carierei, ea a condus şi o agenţie de fotomodele, perioadă în care se ocupa inclusiv de amenajarea unor apartamente pentru tinerele care lucrau temporar în Zurich. Această experienţă i-a folosit mai târziu pentru a lansa propria afacere în domeniul apartamentelor de închiriat, mai scrie zf.ro.  


    Hotelul Ramada Majestic  e situat pe Calea Victoriei Foto: trivago.ro
Hotelul Ramada Majestic e situat pe Calea Victoriei Foto: trivago.ro

1.800 de apartamente în mai multe ţări 

 Compania care a achiziţionat Ramada Majestic a fost înfiinţată în 1999, odată cu deschiderea primelor trei apartamente în oraşul eleveţian Zurich. Din 2009, Visionapartments a fost extinsă şi pe plan extern. Compania este specializată în zona închirierilor de apartamente elegante, mobilate şi cu servicii incluse din întreaga lume. Astfel, antreprenorul închiriază mai mult de 1.800 de apartamente în Elveţia (Zurich, Lausanne şi Vevey), Germania (Berlin şi Frankfurt), Austria (Viena) şi Polonia (Varşovia), scrie thepaclub.com.Toate apartamentele sunt complet echipate şi includ o bucătărie, unde oaspeţii îşi pot pregăti masa. Curăţenia săptămânală, schimbarea lenjeriei de pat şi a prosoapelor, accesul la internet şi conexiunea TV sunt incluse în preţ. Apartamentele pot fi rezervate pentru doar două nopţi. Milionara din Elveţia le este recunoscătoare celor din subordine. „Sunt importanţi şi angajaţii mei, care lucrează împreună cu mine. Succesul nu aparţine niciodată unui singur individ”. 

Click! spune

Anja Graf mai are un motiv de mândrie, dincolo de succesul în afaceri. „Cei patru copii ai mei! Cei doi băieţi şi cele două fete ale mele trebuie să înţeleagă că nu pot fi întotdeauna acolo pentru ei. Învaţă să fie independenţi şi le mulţumesc pentru asta”, a dezvăluit frumoasa antreprenoare. 

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net