O minoră din Vâlcea a încercat să se sinucidă din cauza unui bărbat. Cu ce o șantaja acesta

Ultima actualizare:

    Copila era șantajată prin mesaje pe rețelele de socializareFoto: adevarul.ro
Copila era șantajată prin mesaje pe rețelele de socializareFoto: adevarul.ro

O fată de 13 ani a recurs la gestul extrem după ce un bărbat, pe care îl considera ”prietenul” ei, a amenințat-o că va dezvălui colegilor ei discuțiile cu tentă sexuală avute pe internet cu el.

O întreagă poveste a ieșit la iveală în momentul în care minora de 13 ani din Berislăveşti a încercat să-şi pună capăt zilelor. A ajuns la spital după ce a înghiţit un pumn de pastile, printre care şi paracetamol, scrie adevarul.ro. Atunci a început familia să se întrebe ce anume a determinat-o să recurgă la teribilul gest.

”Prietenul” fetei avea 30 de ani  

Bunica a fost cea care a aflat că adolescenta era ameninţată pe Instagram şi Snapchat, două reţele de socializare prin care minora comunica de mai multă vreme cu un băiat, care s-a dovedit ulterior a fi bărbat în toată firea. Avea 30 de ani şi era din Râmnicu Vâlcea. 

Copila a schimbat mai multă vreme cu acesta o serie de mesaje, dintre care unele pe teme sexuale, legate de perversităţi. Apoi, la un moment dat, interlocutorul şi-a dat arama pe faţă şi i-a cerut fetei poze în ipostaze intime cu ea, ameninţând că, în caz contrar, va merge la şcoală şi va arăta tuturor ce mesaje i-a trimis pe reţelele de socializare.   

Amenințată, fata a încercat să se sinucidă

Speriată de ce s-ar putea întâmpla într-o astfel de situaţie, a cedat psihic şi a încercat să se sinucidă, în data de 18 octombrie. Din fericire, familia a găsit-o la timp şi a fost dusă rapid la spital, unde a fost salvată.

Bunica fetei a mers la Poliţie și a depus o reclamaţie pentru şantaj. Atunci au aflat poliţiştii de ameninţările primite de fată în perioada 15 - 19 octombrie, dar şi de tentativa acesteia de suicid. Pe baza conturilor şi a adreselor IP de internet, după aproximativ o lună, poliţiştii au dat de urma bărbatului care se ascundea în spatele identităţilor virtuale.   

Bărbatul, cercetat în stare de libertate

Marţi, 17 noiembrie, împreună cu luptătorii de la  Acţiuni Speciale şi colegii din Călimăneşti şi Berislăveşti, poliţiştii au descins la locuinţa bărbatului bănuit, de unde au ridicat mai multe probe incriminatoare, prin care să se dovedească ameninţările şi infracţiunea de şantaj. 

Bărbatul a fost dus la audieri, la Poliţia din Berislăveşti și va fi cercetat în stare de libertate. 

Citește și: 

O fată de 14 ani a fost şantajată după ce i-a trimis unui tânăr poze cu ea dezbrăcată

Terifiant! Un prahovean a vrut să se sinucidă din dragoste. A reușit din a doua încercare

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net