O nouă cerere de arestare pentru Elena Udrea, aprobată în Parlament. Discursul fostei "blonde de la Cotroceni" VIDEO

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost astăzi în plenul Camerei DeputaţilorFoto Marian Iliescu
Elena Udrea a fost astăzi în plenul Camerei DeputaţilorFoto Marian Iliescu

Camera Deputaţilor a aprobat, luni, noua cerere de arestare preventivă în cazul Elenei Udrea, fiind înregistrate 170 voturi "pentru" şi 118 "împotrivă" şi 13 voturi nule. Votul exprimat de deputaţi a fost secret, cu bile.

După ce luni, 23 februarie, Camera Deputaţilor a aprobat, luni, noua cerere de încuviinţare a urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", fiind înregistrate 218 voturi "pentru" şi 76 "împotrivă" şi cererea de arestare preventivă formulată pe numele Elenei Udrea a trecut de votul deputaţilor.

În intervenţia sa în plenul Camerei, deputatul Elena Udrea a declarat că ”multe din acuzațiile care i se aduc sunt pur și simplu minciuni ale unora care încearcă să scape de propriile probleme cu legea” și că ”cei care fac denunțuri, pleacă acasă, iar cei care nu fac, stau în arest”.

”În urmă cu două săptămâni, ați aprobat trei cereri de arestare preventivă și una de reținere. În total sapte capete de acuzare împotriva mea. La două săptămâni, iată că două din cereri de arestare au fost invalidate de judecătorii ÎCCJ, iar cea de-a treia, prezentată ca fiind foarte urgentă, nici măcar nu a fost folosită. În cele șapte capete de acuzare, ultimul complet a reținut doar unul pentru care a dispus măsura arestului la domiciliu. Asta arată măsura a două lucururi: Este evident că sunt o țintă, sunt vânată sistematic, iar faptul că există două cereri, astăzi, pe care dumneavoastră trebuie să le votați, reprezintă încă o dovadă în acest sens. În ritmul acesta, o să ne vedem din două în două săptămâni, până în 2016”, a spus Udrea, potrivit mediafax.ro.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net