O nouă pistă în cazul crimelor din Caracal. Polițiștii o caută pe Alexandra în podul unei case

Ultima actualizare:

    Polițiștii urmăresc o nouă pistă în cazul Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-ofoto: arhivă personală
Polițiștii urmăresc o nouă pistă în cazul Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-ofoto: arhivă personală

Anchetatorii au o pistă nouă în cazul crimelor de la Caracal, conform Digi 24. Polițiștii au primit o informație că Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că a fost răpită, ar fi în viață, sechestrată în podul unei case.

Polițiștii verifică acum această informație, transmite Digi 24.

Sunt foarte mulți polițiști care fac percheziții lângă casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, după ce o femeie din Caracal a primit un mesaj pe Facebook în care se spune că Alexandra ar fi în viață și să o caute cineva într-un pod, pentru că este legată acolo și riscă să moară de foame.

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de cea a lui Gheorghe Dincă, cu nişte sălcii pletoase în sptale casei şi ea va muri de foame şi de sete!“, este mesajul primit de Poliţie miercuri la prânz.

Poliția este în alertă acum și caută în împrejurimi. Sunt multe case părăsite în zonă.

Un vecin a cărui casă a fost percheziţionată spune că anchetatorii au căutat prin casă şi prin pod. „M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puţin în pod şi prin curte. Nu suntem în relaţii bune (cu Dincă n.red). Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relaţii bune. Vă daţi seama că se ferea de mine. Asta e faţa lui adevărată, ştiam că e om violent”, a declarat vecinul în curtea căruia s-au făcut verificări, transmite Adevărul.

Și familiile fetelor dispărute au primit mesaje în ultimul timp. Mama Luizei Melencu, tânăra despre care nu se mai știe nimic din aprilie, a primit un mesaj în care i se spunea că fata trăiește și i se indica un loc în care s-ar afla. Femeia a mers la acea adresă cu polițiștii, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Alexandra a sunat de trei ori la 112 după ce a fost răpită

Alexandra Măceşanu a dispărut miercuri, când se ducea la Caracal. Părinţii au mers imediat la poliţie, iar joi, fata de 15 ani a sunat de trei ori la 112 pentru a spune oamenilor legii că a fost răpită şi violată. Ea ar fi fost ucisă imediat după ce a sunat la poliţie, fiind prinsă de criminal când vorbea la telefon. Testele ADN au arătat că hainele, bijuteriile şi firele de păr din casa şi maşina lui Dincă era ale Alexandrei. 

Polițiștii n-au vrut s-o caute pe Luiza pentru că avea 18 ani

Luiza Melencu a dispărut la mijlocul lunii aprilie, după ce a spus familiei că merge la Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Mama fetei era plecată la muncă în străinătate, iar adolescenta locuia cu bunicii. Mătuşa Luizei a declarat că, a doua zi de la dispariţia fetei, bunicul acesteia a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus să stea liniştit că fata este bine, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Alexandrei.

Întoarsă din străinătate, mama fetei a declarat că a făcut demersuri ca dosarul să fie preluat de DIICOT, pentru că poliţiştii din Coşoveni nu aveau nicio pistă şi i-au tot spus că tânăra ar putea fi plecată cu un iubit.  „Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau întruna, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”.  

Citește și:

Crimele din Caracal. Fost şef de crematoriu: «Incinerarea nu se poate face într-un butoi»

Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net