O polițistă din Cluj a recuperat zeci de mii de lei de la un escroc sentimental

Ultima actualizare:

    Prădătorii preferă metoda loverboy, deoarece odată ce victima este îndrăgostită şi convinsă că viitorul ei este alături de traficantFOTO: adevarul.ro
Prădătorii preferă metoda loverboy, deoarece odată ce victima este îndrăgostită şi convinsă că viitorul ei este alături de traficantFOTO: adevarul.ro

A făcut-o să se îndrăgostească de el și așa a reușit să fie mai bogat cu 44.000 de lei. Însă, pentru un timp destul de scurt, până ce a intrat pe fir o polițistă care i-a dejucat planul.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din Câmpia Turzii, care a exploatat sentimentele unei adolescente şi a făcut-o să fure bijuterii în valoare de zeci de mii de lei, scrie adevarul.ro. A convins-o pe fata de 16 ani că e jumătatea lui, că îi va oferi totul în viaţă şi că ea doar trebuie să-l ajute acum puţin, până scapă de unele probleme.

Îndrăgostită, adolescenta a furat bijuteriile familiei

Manipulată, adolescenta a făcut întocmai ce i-a cerut iubitul ei. Şi a mers până acolo încât a luat bijuteriile valoroase ale familiei şi i le-a dat tânărului. Numai că pe fir au intrat oamenii legii, care au declanșat ancheta.

Misterul a fost deslușit de o polițistă de la Poliţia municipiului Cluj-Napoca – Secţia  2. După ce s-a primit plângerea, agent şef adjunct de poliţie Moldovan Steliana Maria a preluat cazul și a descâlcit firul întregii poveşti. 

Agent sef adjunct de poliție Maria steliana Moldovan
Agent sef adjunct de poliție Maria steliana Moldovan

Polițista a recuperat toți banii

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca- Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte de  înşelăciune prin metoda ”loverboy”. În fapt, în perioada decembrie 2019 - martie 2020, un tânăr de 21 ani, din Câmpia Turzii, prin intermediul unei platforme de socializare online, ar fi interacţionat cu o tânără de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, determinând-o pe aceasta să sustragă din locuinţa familiei sale diferite bijuterii din aur şi bani, în valoare totală de 44.000 de lei”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.  

În cauză au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Acum, adolescenta de 16 ani a înţeles în sfârşit de cine se îndrăgostise. În schimb, tânărul „loverboy” va avea de dat explicaţii. Şi nu numai fetei şi familiei sale, ci şi poliţiţştilor. 

Citește și: 

Și fetele cuminți pot ajunge prostituate. Cum sunt păcălite prin metoda loverboy

Șocant! Un tânăr din Călărași a obligat o minoră să facă sex pe bani. În ce ipostază a fost filmată aceasta

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net