O profesoară din Argeș a murit după ce i s-a făcut rău la școală

Ultima actualizare:

    Paramedicii care au venit cu ambulanța au ajutat-o să nască acasă foto: Shutterstock
Paramedicii care au venit cu ambulanța au ajutat-o să nască acasă foto: Shutterstock

O femeie în vârstă de 60 de ani, profesoară la o unitate de învăţământ din municipiul Câmpulung Muscel, a murit luni, în prima zi după vacanță. Profesoarei i s-a făcut rău la şcoală, transmite Agerpres, citată de Hotnews.

"În această dimineaţă (...), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Şcolar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul şi luarea măsurilor legale care se impun. "Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal", precizează IPJ Argeş.

Citește și:

O elevă de 16 ani din Argeș a murit după ce i s-a făcut rău la şcoală. Ce s-a întâmplat

Un elev din Craiova a murit de Covid-19. «L-am văzut în urmă cu două săptămâni»

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net