O profesoară, prinsă cu mâţa în sac la examenul de titularizare. Ascundea telefonul mobil în lenjeria intimă

Ultima actualizare:

    Profesoara dorea să obţină un post de psihopedagog la o şcoală de copii cu nevoi speciale
Profesoara dorea să obţină un post de psihopedagog la o şcoală de copii cu nevoi speciale

O profesoară din Argeş a fost prinsă cu mâţa în sac la examenul de titularizare! Ea a încercat să treacă examenul,pentru un post de psihopedagog la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale, folosindu-se de telefonul mobil pe care l-a ascuns în lenjeria intimă. Anul acesta femeia nu va mai putea candida pentru examenl de titularizare, dar legea îi permite ca anul viitor să îşi încerce din nou norocul sau imaginaţia în a păcăli vigilenţa celor care asigura buna desfăşurare a probei.

Femeia dorea de ceva vreme să ocupe un post la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale, dar nu a avusese prea mult noroc în anii anteriori, atunci când a obţinut note ruşinoase care nu depăşeau nota 3. Aşadar, a decis să ia atitudine, dar nu învăţând temeinic, ci apelând la mijloce incorecte, mai exact, la inspirarea cu ajutorul telefonului pe care l-a ascuns în lenjeria intimă. 

Fraudă a fost observată de cei care supravegheau concursul cu ajutorul camerelor video. Aceştia au atras atenţia profesorilor din sala de examen că femeia se mişca nefiresc în bancă şi au bănuit că ascunde ceva. Candidata şi-a pierdut calmul atunci când a fost întrebată care era motivul pentru care se mişca atât de mult în bancă şi a părăsit ruşinată sala de examen, grăbind paşii. Jandarmii au fost cei care au găsit-o pe holul instuţiei de învăţământ, iar o reprezentantă a oamenilor legii a condus-o la baie pentru a+i efectua un control corporal. Acesta nu a avut loc, căci vinovata şi-a asumat fapta. 

Sergentul-major Delia Dragomirescu a oferit o declaraţie de presă despre cele întâmplate. “A fost interceptată de către colega aflată la faţa locului. Trebuia să-i execute un control corporal. Însă nu a mai fost necesară intervenţia noastră, deoarece persoană aflată în cauză şi-a recunoscut fapta şi a scos telefonul mobil pe care-l avea asupra sa. Telefonul mobil a fost scos din lenjeria intimă.”

Din nefericire, femeie va putea candida pentru postul de profesor anul viitor, în ciuda tentativei sale de a-l obţine prin mijloace incorecte. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net