O româncă de 28 de ani a fost arestată pe aeroportul din Frankfurt, la coborârea din avionul cu care se întorcea din ţară, împreună cu fiica ei de un an. Femeia a circulat de mai multe ori fără bilet de autobuz și nu a plătit amenzile.


A crezut că este ca în România: să faci blatul pe mijloacele de transport în comun. Însă, în Germania au dus-o la închisoare pentru 95 de zile pentru că nu și-a cumpărat bilet de autobuz.

O româncă din Germania a ajuns la închisoare

O româncă de 28 de ani a fost ridicată în baza unui mandat de arestare emis de autorităţile din Frankfurt, scrie adevarul.ro.

Va sta după gratii 95 de zile, pentru că a circulat cu mijloace de transport în comun din Frankfurt fără să plătească bilet, informează postul Digi24, citând un comunicat al Poliţiei Frankfurt.

Românca a fost prinsă fără bilet de mai multe ori în ultimii ani, primind mai multe amenzi în valoare totală de 1.900 de euro, sumă pe care însă nu a putut să o plătească. Astfel, amenda s-a transformat în zile de închisoare.

Femeia i-ar fi telefonat partenerului de viaţă şi i-a spus să-i achite amenda, însă acesta nu a făcut-o, motiv pentru care autorităţile au solicitat transformarea amenzii în zile de închisoare.

Fetiţa de un an a fost preluată e Protecţia Copilului, întrucât partenerul de viaţă al femeii nu şi-a putut demonstra paternitatea pentru a o putea prelua el.

Loading...