O româncă din Germania a ajuns la închisoare. A circulat fără bilet pe autobuz

Ultima actualizare:

    O româncă de 28 de ani a fost ridicată în baza unui mandat de arestare emis de autorităţile din FrankfurtFoto: gettyimages
O româncă de 28 de ani a fost ridicată în baza unui mandat de arestare emis de autorităţile din FrankfurtFoto: gettyimages

O româncă de 28 de ani a fost arestată pe aeroportul din Frankfurt, la coborârea din avionul cu care se întorcea din ţară, împreună cu fiica ei de un an. Femeia a circulat de mai multe ori fără bilet de autobuz și nu a plătit amenzile.

A crezut că este ca în România: să faci blatul pe mijloacele de transport în comun. Însă, în Germania au dus-o la închisoare pentru 95 de zile pentru că nu și-a cumpărat bilet de autobuz.

O româncă de 28 de ani a fost ridicată în baza unui mandat de arestare emis de autorităţile din Frankfurt, scrie adevarul.ro.

Va sta după gratii 95 de zile, pentru că a circulat cu mijloace de transport în comun din Frankfurt fără să plătească bilet, informează postul Digi24, citând un comunicat al Poliţiei Frankfurt.

Românca a fost prinsă fără bilet de mai multe ori în ultimii ani, primind mai multe amenzi în valoare totală de 1.900 de euro, sumă pe care însă nu a putut să o plătească. Astfel, amenda s-a transformat în zile de închisoare.

Femeia i-ar fi telefonat partenerului de viaţă şi i-a spus să-i achite amenda, însă acesta nu a făcut-o, motiv pentru care autorităţile au solicitat transformarea amenzii în zile de închisoare.

Fetiţa de un an a fost preluată e Protecţia Copilului, întrucât partenerul de viaţă al femeii nu şi-a putut demonstra paternitatea pentru a o putea prelua el.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net